GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το Άγιο Φως: Δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του ελληνικού Δημοσίου

«Την κυριότητα της ΔΕΗ θα την έχει πάντα το ελληνικό Δημόσιο», δήλωσε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης. ...


«Την κυριότητα της ΔΕΗ θα την έχει πάντα το ελληνικό Δημόσιο», δήλωσε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε: «Η ΔΕΗ δεν θα πουληθεί, λέω εγώ, μέχρι να διαψευστώ». Στην ερώτηση στο αν ο ίδιος θα ψηφίσει ή όχι για την πώληση της ΔΕΗ, ο κ. Καραγιαννίδης απάντησε: «Να το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ σας λέω ότι δεν θα πουληθεί. Στο σύνολό της η ΔΕΗ δεν θα πουληθεί. Την κυριότητα της ΔΕΗ θα την έχει πάντα το ελληνικό Δημόσιο».
Σε ερώτηση για το Άγιο Φως και την μεταφορά του από τα Ιεροσόλυμα, ο κ.Καραγιαννίδης είπε: «Το Άγιο Φως δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του ελληνικού Δημοσίου. Στην πολιτισμένη Ευρώπη, αυτό δεν συμβαίνει».

1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος6 Απριλίου 2017 - 12:18 μ.μ.
    ΘΕΜΑ: ΤΟ "ΑΓΙΟ ΦΩΣ" και Το Φώς/Φωτιά στις Καρδιές Των Ελληνων!

    Σήμερα λένε για το Αγιο Φώς! Αύριο θα πούνε και για το Φώς/Φωτιά του Προμήθεα!!!

    Την ξέρουμε την Αυτή Ανθελληνική Αντίληψη! Λίγδες Λακέδες Λινάτσες ! Εμετική Ξενόφερτη Επέλαση σε όλους τους τομείς της Ελληνικής Κοινωνίας του Ελληνικού Λαού! Φυσικό Επακόλουθο μιας Επαπειλούμενης Εθνικής Προδοσίας και Σαυτόν τον Τομέα! Το ότι το ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικό Σύστημα δρά παράλληλα και Ανθελληνικά, τόσο με την Ξενόφερτη Ανθελληνική Ναζιζοφασιστική Αντίληψη στην Χώρα Μας, όσο και με Δημιουργείματα "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", ΑΥΤΟ το Ξέρουμε το Γνωρίζουμε με το Πρώτο Γάλα Μας και με το Πρώτο Φύσημα Μας Αναπνοή Μας Σαυτόν το Ελληνικό Ουρανό!



    ΥΓ. Ρε Καραπανιδη όταν επερνες ταμείο Ανεργειας στον μαχαλά που εισουν και κλαίγοντας ελεγες το Καπιταλιστικό Συστημα το ... κακο και εισουν στο ΚΚΕ τοτε η κατασταση σου είταν του Lumpen! Σήμερα τι άλλαξε ρε Καρακιτσαριο; Ο παχουλός μισθός των Αργυρίων του Ιούδα; Και μιλάς Εσυ ρε βρωμιλε για το ΑΓΙΟ ΦΩΣ;;;;;; Εσύ ρε;;;;; Ουστ απο εδώ!!!! Εσείς προωθείται τους Χρυσαυγιτες, Εσυ και τα ρεμαλια!!!! Ουστ Ξανά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση