GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά με τα... διαδικαστικά η προανακριτική για τον Παπαντωνίου

Να εξεταστεί η αρμοδιότητά της στο να διερευνήσει εάν διαπιστώνονται ενδείξεις για διάπραξη, εκ μέρους του πρώην υπουργού, Γιάννου Πα...


Να εξεταστεί η αρμοδιότητά της στο να διερευνήσει εάν διαπιστώνονται ενδείξεις για διάπραξη, εκ μέρους του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου, του εγκλήματος νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, κατά την άσκηση των υπουργικών του καθηκόντων, αποφάσισε η Προανακριτική Επιτροπή.

Κατά την σημερινή της συνεδρίαση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης κατά του Γιάννου Παπαντωνίου, για τους εξοπλισμούς 2001-2004, αποφάσισε ότι η διερεύνηση θα γίνει με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο -στο πλαίσιο του κράτους Δικαίου- ώστε, ακόμη και σε περίπτωση αναρμοδιότητας, να γίνει τάχιστα παραπομπή στα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης.

Τέλος, η Επιτροπή επαναβεβαίωσε, ότι η Βουλή είναι καταρχάς αρμόδια για την εξέταση τέλεσης του εγκλήματος της απιστίας εκ μέρους του πρώην υπουργού, ωστόσο διαπίστωσε ότι υπάρχει εξάλειψη του αξιόποινου για το συγκεκριμένο αδίκημα, λόγω παραγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση