GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ροζ σκάνδαλο με παπαδιά και αστυνομικό αναστατώνει ολόκληρο χωριό

Ερωτοχτυπημένη 35χρονη από την Εύβοια που εγκατέλειψε το σπίτι της για να ζήσει στιγμές πάθους με τον παράνομο δεσμό της, δεν έκανε πίσω...


Ερωτοχτυπημένη 35χρονη από την Εύβοια που εγκατέλειψε το σπίτι της για να ζήσει στιγμές πάθους με τον παράνομο δεσμό της, δεν έκανε πίσω παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι ιερέας.

Το ροζ σκάνδαλο με τις πιπεράτες λεπτομέρειες έχει αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το χωριό, στο ναό του οποίου λειτουργούσε ο εφημέριος που είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος από την ερωτοχτυπημένη πρεσβυτέρα.

Μάλιστα, πριν φύγει η άτακτη παπαδιά δεν δίστασε να αδειάσει το μισό σπίτι στο οποίο είχε ζήσει αρκετά χρόνια δείχνοντας έτσι ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει μια για πάντα τον παπά ήταν ειλημμένη.

Όταν επέστρεψε ο 49χρονος ιερέας και είδε το σπίτι άδειο, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, αλλά δεν έβγαλε μιλιά. Κλείστηκε για λίγο διάστημα μέσα, εκτός από τις ώρες που έπρεπε να λειτουργεί, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του και περιμένοντας να καταλαγιάσει ο θόρυβος, αφού όλο το χωριό συζητούσε μόνο για το πάθημα του παπά και τα σενάρια για την ταυτότητα του εραστή και τον προορισμό του ζευγαριού έδιναν και έπαιρναν. Ο απατημένος ρασοφόρος έπνιξε τον πόνο του στο κρασί, αλλά το Πάσχα λειτούργησε κανονικά.

Ακόμη και τώρα εξακολουθεί να τηρεί το το καθημερινό του πρόγραμμα, ενώ πλέον κατάφερε να επικοινωνήσει με την 35χρονη για να κινηθούν οι διαδικασίες του διαζυγίου. Στο χωριό πάντως λένε ότι ο 49χρονος αγαπάει τόσο πολύ τη γυναίκα του που αν επέστρεφε, θα τη συγχωρούσε και θα τη δεχόταν πίσω.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση