GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ πίεση στον Μητσοτάκη! ΘΕΛΕΙ και ΔΕΥΤΕΡΗ θητεία ο Παυλόπουλος...

Με μια νέα ανάρτησή του, πριν από λίγη  ώρα, ο στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος  Ευάγγελος Αντώναρος...

Με μια νέα ανάρτησή του, πριν από λίγη  ώρα, ο στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος  Ευάγγελος Αντώναρος πλέκει το εγκώμιο του Προκόπη Παυλόπουλου και για πρώτη φορά επιχειρεί να δώσει "γραμμή" στη ΝΔ να τον στηρίξει και για δεύτερη πενταετία στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Το ενδιαφέρον είναι όμως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο μόνος βουλευτής της ΝΔ που απείχε ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ από την αξιωματική αντιπολίτευση τον Πρ. Παυλόπουλο για το προεδρικό αξίωμα στις αρχές του 2015...

Η ανάρτηση:

Πεστε με περίεργο.
Πεστε με ο,τι θέλετε.
Απο μια πλευρά, ε λοιπόν, εγώ χαίρομαι όσο κάποιοι βάζουν στο στόχαστρο τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Και θα σας αμέσως γιατί.
Πρώτον, γιατί αυτοαποκαλύπτονται οι γνωστοί-άγνωστοι και οι ευκαιριακες συμμαχίες τους.
Δεύτερον (και κυριώτερο) γιατί η κριτική αποδεικνύει ότι ο Παυλόπουλος κάνει μια χαρά τη δουλεια του.
Το διαπίστωσα χθες -- ξανά -- στη Θεσσαλονίκη όπου ο ΠτΔ αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτωρ του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Ναι του πανεπισυημίου που ιδρύθηκε σε πείσμα πολλών με πρωτοβουλία της κυβερνησης του Κώστα Καραμανλή.
Και γιατί βγάζουν όλοι αυτη χολή με τον Παυλόπουλο θα μου πείτε;
Απλά: Γιατί ξέρουν ότι θα είναι η μονη πολιτική σταθερά για τα επόμενα τρία χρόνια.
Κι αν θέλετε την πρόβλεψη μου: Για τα επόμενα οκτώ χρόνια..
Γιατί βέβαια δεν μπορώ να φαντασθω ότι θα σκεφθεί κανείς να μην τον πρότείνει για δεύτερη θητεία. Ειδικά στη Νέα Δημοκρατία - παρά τις χοντράδες που κάποιοι διαρρέουν στα μουλωχτα.

4 σχόλια

 1. Βρώμικα μυαλά 1
  Επικεφαλής Τσίπρας

  Υπάρχουν βρώμικα μυαλά, και βρώμικες σκέψεις εξ αυτών, αλλά μην νομίζει κανείς σας ότι μπορεί να διαθέτει το καλύτερο από έναν συριζαίο που τον ενδιαφέρει η πολιτική του επιβίωση, διότι αυτός ο συριζαίος μπορεί να πουλήσει οτιδήποτε στον οποιοδήποτε για να το πετύχει, ακόμη και να διαπράξει Εθνική Προδοσία, πχ. Ρένα Δούρου, Συνέντευξη της Ρένας Δούρου στην τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN, 9 Μαΐου 2012, http://www.renadourou.gr/?p=9304 όπου μεταξύ άλλων η θαυμάστρια του Ερντογάν στην ερώτηση της εφημερίδας τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ επειδή ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ δήλωσε, αγγλικό κείμενο¨ Dourou added that two parties, the Panhellenic Socialist Movement (PASOK) and the ND, have huge responsibilities because Turkish minorities became the victims of their discriminatory policies. “SYRIZA has always been the responsible political force that wants to guarantee the rights of minorities, especially during these very difficult times,” Dourou said. Η συνέντευξη είναι ακόμη αναρτημένη στο ιστολόγιο της κυρίας δούρου, που σημαίνει ότι ο τσίπρας, ο καμμένος, και όλοι οι δικοί τους το ξέρουν αλλά δεν μιλούν, γιατί δεν μιλούν? Γιατί το μυαλό τους είναι στο πως θα κάνουν την παραπάνω δήλωση της δούρου πραγματικότητα με εργαλείο την μεγαλύτερη προσέλκυση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών Τούρκων και λοιπά προκειμένου να δημιουργηθούν αυτές οι τουρκικές μειονότητες και το κορίτσι μας να μην βγει ψεύτρα…..να κάνουν την Ελλάδα μουσουλμανική χώρα υποχείριο της Τουρκίας….
  Κύριε πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων, κύριε Πρόεδρε του Αρείου Πάγου, Κύριε Πρόεδρε του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου όταν ένας-μία Έλληνας/ Ελληνίδα πολιτικός κάνει τέτοιες δηλώσεις παραβαίνει το Ελληνικό Σύνταγμα, ναι ή όχι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ...

  Και ο Πρώτος στα Αξιώματα της Αποικιοκρατούμενης Ελληνικής Πολιτείας ΜΑΣ Επιβεβαίωσε είς την νιοστή! Η Αλληλοπροσαλία στο ζενίθ της! Η Αντιστροφή Των Εννοιών, η Αλλαγή των περιεχώμενων των λέξεων οι Ασυναρτησείες και οι μη Λογικές Πολιτικές και Επιστημονικές Εννοιες όπως στον Κύριον Πρόεδρον στο Ανω "Διάγγελμα" του στο Α.Π.Θ (ΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ το ... Κωνάκι!), Είναι τα Ξεκάθαρα Χαρακτηριστικά Ενός Αποικιοκρατούμενο Ηγέτη Μιας Αποικιοκρατούμενης Χώρας! Το 21 Σας/Τους Λέγαν ΚΟΤΣΑΜΠΆΣΙΔΕΣ, τον 19 Αιώνα Τους Λέγαν Λακέδες, οι Αρχαίοι Υμών/Ημών Σας Φώναζαν Εφιάλτες και Προδότες!

  1ον. Ανάγεται Όλοι Σας την Εξωστρέφεια και την τροποποιείται για να κρύψεται Αυτό που κάθεται! ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ! Το λέται Εξωστρέφεια Οδύσσεια Μετανάστευση! ΌΧΙ! ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ! ΟΠΩΣ οι Καταραμένες Δεκαετίες τέλος 40, το 50, το 60 το 70! ΝΑΙ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ! Με Όλα Τα Εθνικά Κρατικά Επάγωγα! Είσαστε Εχθροί Της Πατρίδας Των Ελλήνων! Είσαστε Εχθροί Του Κράτους Των Ελλήνων! Δεν Είσται Έλληνες! Είσαστε Ξένοι Της Ελληνικής/Εθνικής Ιστορικής Συνείδησης - Του Ελληνικού Λαού! Όπως ο Ναζιζοφασισμός!

  2ον. Δεν Αξίζεται για 2ον.!  Ο Αρχηγός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρ. Παυλόπουλος άδειο πουκαμ(εκλογές 2012): «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πουκάμισο αδειανό»


  Διαβάζοντας το απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται ως «ένα πουκάμισο αδειανό», ο Τσίπρας παρομοιάζεται με ηλιοτρόπιο, το οποίο έχει την ψευδαίσθηση ότι ο ήλιος περιφέρεται γύρω του και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την Ελλάδα στη δραχμή και εκτός Ευρώπης, αναρωτιέσαι αν συνεντευξιαζόμενος είναι η πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ...
  Κι όμως, ναι, πρόκειται για συνέντευξη του κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην εφημερίδα «Παρασκευή & 13» και στην δημοσιογράφο κα Αλεξάνδρα Λαμπρούλη (Παρασκευή 25/5/2012).
  Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο πολίτευμά μας, η θέση του ΠτΔ είναι ελαχίστων αρμοδιοτήτων και η βασική παράμετρος που επιλέγεται είναι ο συμβολισμός που κουβαλά το ίδιο το πρόσωπο [Αποκρυπτογραφόντας τον συμβολισμό επιλογής Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας]. Και ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι πολλαπλών συμβολισμών:
  Διαφθορά [ένας εκ των υπευθύνων της συνταγματικής αναθεώρησης και του περίφημου Βασικού Μετόχου]
  Διαπλοκή [o ιθύνων νους της «γαλάζιας συνέντευξης» στις προσλήψεις στον Δ.Τ.]
  Πελατειασμός [H πρόσληψη και η μονιμοποίηση 250 χιλιάδων εργαζόμενων από πρόγραμματα stage]
  Παλαιοκομματισμός [H δεσμευτική ανακοίνωση για μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία πήρε πίσω επικαλούμενος οικονομικούς λόγους]
  Σπατάλη δημόσιου χρήματος [Oι 865 χιλιάδες διορισμοί επί των ημερών του και η αδυναμία του να «επανιδρύσει το κράτος» οδήγησαν σε διπλασιασμό των δημοσίων δαπανών σε μία 5ετία και κατά συνέχεια στη χρεοκοπία και την αναγκαστική ένταξη της χώρας στο μνημόνιο]
  Ανευθυνότητα [o συντονιστής των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Πελοπόννησο το 2007, με απολογισμό 63 νεκρούς, 1.500 καμένα σπίτια, 6.000 άστεγους. Το ύψος των καταστροφών έφτασε τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ]

  Oι συμβολισμοί Παυλόπουλου είναι μόνο αρνητικοί και η παραδοξότητα ως προς την επιλογή του φέρει όλες τις ενδείξεις ότι πρόκειται περί συνδιαλλαγής μεταξύ του Τσίπρα και του Καραμανλή. Με αυτό τον τρόπο, η αριστερά του Τσίπρα γίνεται το πλυντήριο που ξεπλένει την καταστροφική 5ετία Καραμανλή και επισφραγίζεται η νίκη των πολιτικών που έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει και πρέπει να παραμείνει σε ένα μετα-οθωμανικό πλαίσιο της διαφθοράς, του ρουσφετιού και της αρπαχτής.

  Μόνο θλίψη αισθάνομαι για τις απολίτικες τυχοδιωκτικές συνεργασίες της υποτιθέμενης αριστεράς με την ακροδεξιά και την βαθιά πελατειακή δεξιά, με μοναδικό στόχο να κρατηθεί η Ελλάδα πίσω, δεμένη με τα βαρίδια του πελατειασμού.
  Μόνο θλίψη αισθάνομαι για όσους πραγματικούς αριστερούς εξαπατήθηκαν από αυτούς τους μαυραγορίτες της πολιτκής.
  Μόνο θλίψη αισθάνομαι για την επικείμενη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ των κουρεματοσκισιμάτων, η οποία θα στηριχθεί από όλο το μιντιακό σύστημα Καραμανλή και θα βαπτίσουν το κρέας ψάρι, συνεχίζοντας να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.

  Λένε πως οι λίγοι μπορούν να κοροϊδέψουν τους πολλούς (δηλαδή τον λαό) για λίγο αλλά όχι για πάντα. Σήμερα, που τελειώνει ο χρόνος, οι λίγοι γίνονται περισσότεροι μέσω συμμαχιών και παίρνουν παράταση στην απάτη. Μόνο που υπάρχει μία παράμετρος που θα τη βρουν μπροστά τους. Η Ελλάδα δεν μπορεί άλλο να σέρνεται και να εξαπατά με υποτιθέμενες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, ούτε μπορεί να σέρνεται άλλο πίσω την Ευρώπη. Το δοκίμασε ο Σαμαράς υπό τις καλύτερες συνθήκες, με νέο δάνειο 120 δις και κούρεμα 120 δις και σε 2 χρόνια η οφθαλμαπάτη κατέρρευσε. Αν η Ελλάδα έχει αποφασίσει να μην γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, τότε τα χρονικά περιθώρια εντός της Ευρώπης έχουν στενέψει επικίνδυνα και η επιστροφή στο παρελθόν θα έρθει σύντομα, βίαια και με κρότο.
  ΝΒ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΛΕΞΗΣ: Η ‘’ΧΡΥΣΑΛΟΙΦΗ’’ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

  Κύριε Εισαγγελέα Παυλόπουλος λέγεται.

  865.000 προσλήψεις από το 2004-2009,
  εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
  Καλόγηροι και πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν ,
  αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
  Και δεν παραπέμπεται ΚΑΝΕΙΣ !
  γι αυτό το κακούργημα, αντιθέτως ο φυσικός αυτουργός ‘’ψηφίζεται’’ για Πρόεδρος Δημοκρατίας.
  Τελικά ο Προκρούστης είχε…δίκιο?

  ΣΧΟΛΙΟ: Κι ενώ δεν τον ήθελαν για βουλευτή ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, εν τούτοις ο ''ομοϊδεάτης'' Τσίπρας τον έκρινε ''Καταλληλότατο''
  Ολη η Ελλάδα , γυρίζει αλλού το κεφάλι , απο οργή και ντροπή!

  Αξιός σας ΑΝΑΞΙΟΙ εκλέκτορες !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση