GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούχαραν την Ιβάνκα Τραμπ στο Βερολίνο (βίντεο)

Στη σύνοδο κορυφής γυναικών G20, στο Βερολίνο δίπλα στην Μέρκελ και την Λαγκάρντ, βρέθηκε σήμερα η κόρη του πλανητάρχη Ντόναλντ, Ιβάν...


Στη σύνοδο κορυφής γυναικών G20, στο Βερολίνο δίπλα στην Μέρκελ και την Λαγκάρντ, βρέθηκε σήμερα η κόρη του πλανητάρχη Ντόναλντ, Ιβάνκα Τραμπ.

Η επιχειρηματίας και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου διαβεβαίωσε ότι ο πατέρας της «δίνει μεγάλη σημασία στις δυνατότητες των γυναικών».

Ενώ όμως βρισκόταν στο πάνελ και μιλούσε για το πόσο θαυμάζει τον πατέρα της για την στάση του απέναντι στην οικογένεια και τις γυναίκες, το κοινό άρχισε να την γιουχάρει. 

«Όμως γνωρίζω από την προσωπική μου πείρα (...) ότι οι χιλιάδες γυναίκες που εργάστηκαν μαζί και για τον πατέρα μου εδώ και δεκαετίες (...) επιβεβαιώνουν την πίστη του και την σταθερή του πεποίθηση για τις δυνατότητες που έχουν η γυναίκες και την ικανότητά τους να κάνουν τη δουλειά όπως οποιοσδήποτε άνδρας», υπογράμμισε η ίδια.

Η απάντηση που έδωσε προκάλεσε γέλια στο ακροατήριο, ενώ κάποιοι παριστάμενοι άρχισαν να φωνάζουν σε ένδειξη αποδοκιμασίας.

Η ίδια συνέχισε την ομιλία της, με την Λαγκάρντ και την Μέρκελ δίπλα της να κοιτούν αμήχανα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση