GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΕΚ που δεν χάνει, ο Παναθηναϊκός που σκοράρει

Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται στην 26η αγωνιστική για τη Σούπερ Λίγκα. Στο κυριακάτικο (02/04) πρόγραμμα ξεχωρίζει το κλασσικό αθηναϊκό...


Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται στην 26η αγωνιστική για τη Σούπερ Λίγκα. Στο κυριακάτικο (02/04) πρόγραμμα ξεχωρίζει το κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που διεξάγεται στις 19:30.

Η ΑΕΚ (43β.) αναζητά την έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη όντας η μοναδική αήττητη γηπεδούχος στο φετινό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια σε 13 ματς μετρά οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες. Μάλιστα, στα 10 εξ αυτών διατηρούν ανέπαφα τα μετόπισθεν πέραν τους γεγονότος ό,τι εμφανίζονται βελτιωμένοι από τότε που προσλήφθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία.

Επίσης, διαθέτουν την κορυφαία εντός έδρας άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ, ενώ σκοράρουν αντίστοιχα 29 φορές. Παράλληλα, η Ένωση καλείται να διασφαλίσει μία θέση στην πρώτη προνομιούχο πεντάδα μετά τις βαθμολογικές απώλειες που γνώρισαν Ξάνθη και Πλατανιάς αντιμετωπίζοντας ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό αντίστοιχα στα σαββατιάτικα (01/04) ματς.

Την τελευταία στιγμή αποκλείστηκε ο νεαρός Γαλανόπουλος λόγω τραυματισμού, ενώ δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Κολοβέτσιος, ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι και ο Αλμέιδα που κόπηκε για τεχνικούς λόγους.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

Ο Παναθηναϊκός (45β.) επιδιώκει να αντλήσει περισσότερα οφέλη μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-0) έχοντας βελτιωμένη ψυχολογία. Επίσης, ο Μπεργκ έδειξε πως βρίσκεται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 γκολ.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν ν’ αυξήσουν την απόσταση από την ΑΕΚ δίνοντας το έναυσμα για ένα δυναμικό φίνις στη φετινή σεζόν. Σε 13 εκτός έδρας ματς μετρούν μόλις τρεις νίκες, ισάριθμες ήττες και επτά ισοπαλίες με τέρματα 14-10 χάνοντας αρκετό μέρος από τη δυναμική που παρουσιάζουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Μαρινάκη, Ευαγγέλου, Στάικο, Μίγγο, Χατζηγιοβάννη, Ρινάλντι και Πίσπα που αποτελούν ούτως ή άλλως εναλλακτικές λύσεις. Αντιθέτως, υπολογίζει στους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους στηρίζεται από τότε που ανέλαβε τους «πράσινους».

Αναλυτικά η αποστολή: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Ρέις, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός εδώ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση