GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκυος πέντε μηνών η Σερένα Γουίλιαμς!

Έγκυος, και μάλιστα πέντε μηνών, είναι η διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, όπως προκύπτει από μία φωτογραφία την οποία ανέβασε στην ε...


Έγκυος, και μάλιστα πέντε μηνών, είναι η διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, όπως προκύπτει από μία φωτογραφία την οποία ανέβασε στην εφαρμογή Snapchat.

“20 εβδομάδων”, είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της Σερένα Γουίλιαμς με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα, μην αφήνοντας και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης όσον αφορά στο χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης της.


Μάλιστα, αν πράγματι είναι 20 εβδομάδων έγκυος, αυτό σημαίνει πως όταν στις 28 Ιανουαρίου κατέκτησε το Αυστραλιανό Όπεν, νικώντας στον τελικό την αδελφή της, Βένους, ήταν ήδη σε ενδιαφέρουσα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν από λίγους μήνες η Σερένα Γουίλιαμς αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Αλέξις Οχανιάν, που είναι εκ των ιδρυτών της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας Reddit.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση