GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο σε συμπαίκτη του: Εάν διστάσεις, θα σου ρίξω μπουνιά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης των ...


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης των Μιλγουόκι και το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση.
Η αναμέτρηση με τους Πίστονς ήταν ονειρική για τον διεθνή παίκτη, αφού σκόραρε 28 πόντους, «τρελαίνοντας» τη στατιστική υπηρεσία. Ωστόσο, αξιοσημείωτη είναι απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο, όταν ρωτήθηκε για την εκπληκτική εμφάνιση του συμπαίκτη του, τον Μέικερ (σκόραρε 23 πόντους σε 24’ συμμετοχής).
«Εάν διστάσεις, θα σου ρίξω μπουνιά. Πάρε το σουτ όποτε πιστεύεις ότι το έχεις», ήταν τα λόγια του με τα αμερικανικά ΜΜΕ να πλέκουν με τη σειρά τους το εγκώμιο του Γιάννη και να αναδεικνύουν τον ηγετικό ρόλο που έχει πλέον στην ομάδα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση