GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ! "Αδειάζει" τον Καμμένο ο (υφυπουργός) Μαυραγάνης...

Αποστάσεις από τη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου ότι «το 100αρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό» πήρε ο υφυπ...


Αποστάσεις από τη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου ότι «το 100αρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό» πήρε ο υφυπουργός υποδομών Νίκος Μαυραγάνης.
«Η άποψη των ΑΝΕΛ, είναι ότι ποτέ δεν θα λαμβάναμε από μόνοι μας τέτοια μέτρα , είναι μέτρα οικονομικού εκβιασμού» σημείωσε ο κ. Μαυραγάνης μιλώντας στο North 98.
«Η άποψή μας είναι ότι ο θεσμός της οικογένειας, η σύνταξη που παίρνει ο κάθε συνταξιούχος, ο κάθε παππούς και η γιαγιά, στηρίζουν την οικογένεια εσωτερικά, τον άνεργο εγγονό, ο οποίος πασχίζει μέσα σε αυτή τη δίνη να βρει εργασία, να βρει το εισόδημά του και δεν είναι αυτός από μόνος του που επιλέγει μια τέτοια κατάσταση αλλά η οικονομική συγκυρία» σημείωσε ο κ. Μαυραγάνης.
«Εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά κι αυτό είναι το μέλημά μας, όπως δήλωσε και ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα από τα αντίμετρα να μειώσουμε τον πόνο και αλλά και την οικονομική ζημία που θα υποστούν οι άνθρωποι αυτοί από μέτρα που δεν επιλέξαμε εμείς» πρόσθεσε.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ Αποφεύγουν ΕΝΑ και Μοναδικό και Ουσιαστικό Υπάρχων να Θίξουν - ΟΛΟΙ!
    ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ Ασχολούνται με τα Επιφαινόμενα του Βλέπειν!
    ΟΥΔΕΙΣ μπήκε Στην ΟΥΣΙΑ Του Αντικειμένου - Ουδείς (από φόβο ή άγνοια;;)!
    Εμείς ΟΛΟΙ οι Έλληνες ΔΕΝ πιστεύουμε στην Άγνοια Αλλά στόν ΦΟΒΟ!!!
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ! Διότι η Έννοια "Κατοχή" έχει άλλα τόσο Κρατικά όσο και Κοινωνικοπολιτικά Χαρακτηριστικά!!!

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ - ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ - ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΕΙΑ!!! ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!
    (ΟΧΙ από Τους Γερμανούς, διότι οι Γερμανοί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ακόμη και από την Εποχή του ... Όθωνα! Αλλά Από α) Τους Άγγλους/Βρεττανούς και μετέπειτα β) Τους Γιάνγκιδες ΜΑΖΙ με τους Αγγλους, γιαυτό ΑγγλοΑμερικανους! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ - ΣΗΜΕΡΑ!!!) Βλέπε Τα Απτά Ιστορικά Γεγονότα ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ - ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

    Όλα τα Αλλά ΕΙΝΑΙ Δικαιολογίες ένεκα: α) Από ΦΟΒΟ! ή β) Από ΦΟΒΟ!

    Φτούσας!



    Υ.Γ. Όλοι Συμφωνείται Μαζί με Εμάς - Πετάξτε Τον ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση