GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα ξεκίνησε με την κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου να είναι αυξημέ...


Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα ξεκίνησε με την κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου να είναι αυξημένη από το απόγευμα ενώ οι έντονες βροχοπτώσεις δημιουργούν προβλήματα στους οδηγούς.
Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει τα αυτοκίνητα στην Ιονία Οδό από την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι. Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας . Σύμφωνα με οδηγούς που βρίσκονται στο σημείο, αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη αναμονή.
Στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, καταγράφεται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας κοντά στην διασταύρωση με την εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.
Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, αλλά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται ομαλά.
Τέλος, ας σημειωθεί ότι η Τροχαία έχει λάβει μέτρα και στις τρεις εθνικές οδούς, ώστε να διευκολυνθεί η επιστροφή των εκδρομέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση