GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο νέα, ολοκαίνουρια καταστήματα για την Haris Cotton

Η Haris Cotton, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο του λινού ενδύματος, συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της με το άνοιγμα δύο νέω...


Η Haris Cotton, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο του λινού ενδύματος, συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων.
Φέτος το Πάσχα εγκαινιάστηκαν τα νέα σημεία λιανικής πώλησης της εταιρείας, στο Ηράκλειο της Κρήτης (25ης Αυγούστου 7) και στην Νάουσα της Πάρου. Τα δύο αυτά καταστήματα έρχονται να ενισχύσουν την ήδη ισχυρή παρουσία της Haris Cotton στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη και Χανιά.

Εκτός από τα δικά της καταστήματα, η εταιρεία διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Με έτος ίδρυσης το 1975 στην Αθήνα, η Haris Cotton σχεδιάζει ρούχα θηλυκά και αέρινα αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα και κομψά. Επιλέγονται φυσικά υφάσματα όπως το λινό, το βαμβάκι, το μετάξι και η βισκόζη, ενώ χρησιμοποιούνται βαφές φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι σχεδιάστριες Χάρις και η κόρη της Εύα αντλούν έμπνευση από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά και τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Δημιουργούν σχέδια με τυπώματα, ημιπολύτιμες πέτρες και έντονα χρώματα και μοτίβα. Τα ενδύματα καλύπτουν όλα τα μεγέθη (Petite έως Plus). Την συλλογή ολοκληρώνουν τα ανδρικά και παιδικά ρούχα Haris Cotton. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.hariscotton.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση