Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

  O Μαυροκουκουλάκης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


  Η είδηση ήταν γνωστή από χθες. Ωστόσο, έμενε η επίσημη επιβεβαίωση. Ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είναι αυτός που αναλαμβάνει στη θέση του.

  Στη Γενική Συνέλευση της «πράσινης» ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα είναι πλέον επταμελές, από δεκαμελές που ήταν προηγουμένως, ενώ η βασικότερη αλλαγή έχει να κάνει με τον πρόεδρο.

  Η είδηση είναι πως μέσα στο επταμελές συμβούλιο παίρνει θέση ο Δημήτρης Μπαλτάκος. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου και αποχωρούν από το τωρινό σχήμα οι Απόστολος Κασκάνης (παραμένει υπεύθυνος ασφαλείας), Στράτος Σωπήλης (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια) και Σάββας Παπαδόπουλος (έχει αποχωρήσει ήδη).

  Οι δηλώσεις του κ. Μαυροκουκουλάκη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του:

  «Το πόστο του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποτελεί τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Με την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από τη θητεία μου σχεδόν σε όλες τις διοικητικές θέσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς και από την πολυετή διαδρομή μου σε FIFA- UEFA και στα γήπεδα όλου του κόσμου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά με τις παναθηναϊκές δυνάμεις συστρατευμένες θεωρώ ότι η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos», ανέφερε σε δήλωσή του ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

  Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου:
  Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνος Μαυροκουκουλάκης
  Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου

  Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης, Δημήτρης Μπαλτάκος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: O Μαυροκουκουλάκης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Rating: 5 Reviewed By: Press- gr