GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Θα πιάσουμε τους στόχους

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Παναγιώτης Ρήγας ανέφερε ότι οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν και ...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Παναγιώτης Ρήγας ανέφερε ότι οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν και θα εφαρμοστεί το πακέτο των αντίμετρων.
Στην επισήμανση ότι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είπε ότι τα αντίμετρα θα υπάρξουν μόλις η ελληνική πλευρά πιάσει τους στόχους, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είπε:
«Εμείς λέμε ότι τους στόχους θα τους πιάσουμε. Ήδη έχει επιτευχθεί το μεγαλύτερο μέρος. Αυτό θα ισχύσει. Γι’ αυτό μπαίνει η λογική “θα τα δούμε όλα αυτά το 2019”, γιατί οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν».
Στο ερώτημα τι περιμένει ως προς το θέμα της ρύθμισης του ελληνικού χρέους ο κ. Ρήγας απάντησε:
«Έχει ανοίξει η συζήτηση και έχει ολοκληρωθεί σε έναν βαθμό τεχνικό, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα είμαστε έτοιμοι. Η συζήτηση ενισχύεται από τις δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων, αλλά και του κ. Σόιμπλε που για πρώτη φορά άνοιξε το θέμα».
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Εσείς μπορεί να πιάνεται τους Στόχους και ότι θέλετε ακόμη και του παπα τα ... Ουμπαλα!
    Προσέξτε όμως μην Σας πιάσουν εσάς οι ...Στόχοι! Και τοτε τι γίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση