GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης: Συζητάμε για μία δυναμική Δεξιά

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι σε εξέλιξη συζ...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για νέο πολιτικό σχήμα.
Ερωτηθείς τι γίνεται στον χώρο δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι «προς το παρόν είναι μονοπώλιο η Χρυσή Αυγή. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε αυτό που λέγεται πατριωτική δεξιά να βρομίζει στα χέρια αυτών οι οποίοι έχουν ένα παρελθόν μαύρο, θλιβερό. Εμείς από τη δίκη μας πλευρά προσπαθούμε, συζητάμε και περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να βγει, προς τα έξω μία δυναμική Δεξιά, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τον φασισμό και τον ναζισμό τα οποία είναι τραγικά».
Στο ερώτημα εάν προετοιμάζει κάποιο νέο σχήμα και είναι σε συζητήσεις με άλλους παράγοντες του χώρου, απάντησε: «Υπάρχει μία ζύμωση, που πιστεύω, στο τέλος, να γίνει ώσμωση και αποτέλεσμα»
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση