GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Δείτε τη ΦΩΤΟ που ανέβασε ο Άκης Δείξιμος από το πάρτι της ένωσης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε ότι πραγματοποιήθηκε η ένωση των δύο ομάδων. Οι «Μαχητές» και «Διάσημοι» είχαν την ευκαιρία ν...


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε ότι πραγματοποιήθηκε η ένωση των δύο ομάδων. Οι «Μαχητές» και «Διάσημοι» είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα και τις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού.

Οι παίκτες αφού έβαλαν τα καλά τους, έφαγαν και διαγωνίστηκαν στο τραγούδι. Στο πάρτι της ένωσης βρέθηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, ο οποίος τραγούδησε και διασκέδασε τους παίκτες ενώ μάταια… προσπαθούσε να τους βοηθήσει στο διαγωνιστικό κομμάτι, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν ταλέντο στο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία από τη βραδιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Με τους νέους μου φίλους από το Survivor!!! Μου λείψατε ήδη… πέρασα τέλεια!».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση