GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Η αποχώρηση του Πάνου και η νίκη στον αγώνα επάθλου

Ο Πάνος Αργιανίδης (ο γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι) ήταν ο παίκτης που επέλεξε το κοινό για αποχώρηση από το Survivor, με τους άλλ...


Ο Πάνος Αργιανίδης (ο γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι) ήταν ο παίκτης που επέλεξε το κοινό για αποχώρηση από το Survivor, με τους άλλους δύο υποψηφίους, Κωνσταντίνο Βασσάλο και Κώστα Αναγνωστόπουλο, να συνεχίζουν κανονικά.

Την απόφαση του κοινού ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από ένα συμβούλιο του νησιού όπου επικράτησε ένταση μετά από τις “σπόντες” του Γιάννη Σπαλιάρα κατά των πρώην συμπαικτών του στους Διάσημους, αλλά και το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό των Διασήμων λόγω της απομόνωσης της Ειρήνης Παπαδοπούλου από τους συμπαίκτες της.

Νωρίτερα, στο σημερινό αγώνισμα οι Διάσημοι επικράτησαν με σκορ 10-7 των Μαχητών, παρότι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 5-6, χάρη σε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο τέλος. Μάλιστα, η πιο καθοριστική ίσως αναμέτρηση ήταν αυτή του Στέλιου Χανταμπάκη με τον Ορέστη Τσανγκ, η οποία κρίθηκε κυριολεκτικά για κλάσματα του δευτερολέπτου, με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη και να κάνει το 9-7, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη, την οποία χάρισε στην ομάδα της τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, κερδίζοντας την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι Διάσημοι ήταν μία γενναία μερίδα κοτόπουλου με πατάτες, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που χάρη στη νίκη της στο χθεσινό κουίζ είχε δικαίωμα για διπλή μερίδα, τη μοιράστηκε με τους συμπαίκτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση