GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία 17 Μαΐου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Απεργία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για τις 17 Μαΐου και τα προβλήματα στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς ξεκινούν από αύριο, 16 Μαΐου. Ει...


Απεργία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για τις 17 Μαΐου και τα προβλήματα στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς ξεκινούν από αύριο, 16 Μαΐου.

Ειδικότερα:

Λεωφορεία

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία ξεκινούν από αύριο στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00.

Την Τετάρτη, ημέρα της 24ωρης απεργίας, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ

Tα μέσα σταθερής τροχιάς, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ, θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα προκειμένου, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, να διευκολυνθούν οι απεργοί ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις. Οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ και προαστιακός

Τέλος, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και την Πέμπτη 18 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Έτσι, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, ενώ θα τροποποιηθούν και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης πολλών ακόμη πτήσεων που είναι προγραμματισμένες πριν και μετά τη στάση εργασίας. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν αεροπορικώς καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση