GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 21χρονος φοιτητής σε φεστιβάλ μουσικής - Τι λένε οι διοργανωτές

Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή έξοδος του Σαββάτου για έναν φοιτητή στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε φεστιβάλ...


Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή έξοδος του Σαββάτου για έναν φοιτητή στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε φεστιβάλ μουσικής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το seleo.gr, μυστήριο καλύπτει τα αίτια θανάτου του 21χρονου φοιτητή από την Θεσσαλονίκη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ολονύχτια διασκέδαση σε φεστιβάλ μουσικής στην Αθήνα, και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γονείς του φοιτητή δεν αποκλείουν τίποτα, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος, που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, σπούδαζε στις Σέρρες και είχε πάει στην Αθήνα ειδικά για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, ενώ είχε ήδη σπασμούς όταν έφθασε το ασθενοφόρο και κατέληξε στα επείγοντα.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο φοιτητή.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ αναφέρει:

«Εκ μέρους όλης της διοργάνωσης του Fasma Festival, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας, και να απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού συνανθρώπου μας, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Ειδικότερα κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης του Fasma Festival, ήτοι την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα περίπου 7.00 το πρωί, ενημερωθήκαμε ότι νεαρός μεταφέρθηκε από τον εσωτερικό χώρο, στον προαύλιο χώρο που διεξαγόταν το φεστιβάλ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ο ιατρός του φεστιβάλ, και συγκεκριμένα ιατρός της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, «Actionmed Γιατροί Εν Δράσει» (με αριθμό ΤΣΑΥ 120065) του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο.

Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ήταν παρόντες ένας εκπρόσωπος της διοργανώτριας, καθώς και το προσωπικό ασφαλείας που υπήρχε στον χώρο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του ιατρού, ο νεαρός βρέθηκε προ της διακομιδής του στο νοσοκομείο σε ημιληθαργική κατάσταση, έχοντας τις αισθήσεις του, και ανταποκρινόταν στα ερεθίσματα.

Κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς εξέπνευσε στο Νοσοκομείο τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας. Ευθύς αμέσως αναστείλαμε την λειτουργία των υπόλοιπων προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Fasma Festival.

Εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση