GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία για νέο περιστατικό της "μπλε φάλαινας" - Η γρατζουνιά σε 9χρονη που αναστάτωσε το σχολείο

Μία γρατζουνιά στο χέρι μίας 9χρονης μαθήτριας έχει προκαλέσει ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς του Ηρακλείου, καθώς το συνδέουν με...


Μία γρατζουνιά στο χέρι μίας 9χρονης μαθήτριας έχει προκαλέσει ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς του Ηρακλείου, καθώς το συνδέουν με το επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι που έχει κάνει την εμφάνισή της στην Ελλάδα «Μπλε Φάλαινα».

Το θέμα γνωστοποίησε ο πατέρας της συμμαθήτριάς της 9χρονης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretapost.gr, ο ίδιος αναμένεται να ενημερώσει τόσο τον Σύλλογο Γονέων, όσο και τους εκπαιδευτικούς, ενώ δηλώνει σοκαρισμένος που η κόρη του γνωρίζει το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Δείτε την ανάρτηση του πατέρα στο facebook:

"ΠΡΟΣΟΧΗ

Η κόρη μου (9 ετών) ήρθε από το σχολείο σήμερα και μου είπε, συμμαθήτρια της «γρατζουνίστηκε» παίζοντας την καινούργια μάστιγα που λέγεται "μπλε φάλαινα".

Σοκαρισμένος και μόνο που ήξερε η μικρή μου τι είναι το "μπλε φάλαινα", πόσο μάλλον να έφτασε δίπλα της ,την ψάρεψα για πληροφορίες.

Από άλλα παιδιά στο σχολείο το έμαθε. Θα προβώ σε ενημέρωση των γονέων και όσο μπορώ, κοινοποίηση εδώ.

Για τους μη γνώστες, επίτηδες δεν γράφω τι είναι το "μπλε φάλαινα", για να το ψάξετε και τα θύματα του!

Προσοχή μιλήστε στα παιδιά σας...

Παρακαλώ κοινοποιήσετε…"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση