GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφεύγει στο ΣτΕ για την ποινή της η Τσατάνη

Στο ΣτΕ είναι έτοιμη να προσφύγει η Εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικ...


Στο ΣτΕ είναι έτοιμη να προσφύγει η Εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου με την οποία επικυρώθηκε η ποινή της στέρησης μισθού για 60 μέρες στο πρόσωπο της για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.
Βάσει των όσων υποστηρίξει η Εισαγγελέας, έχει παραβιαστεί η ευρωπαϊκή σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ στην προσφυγή της επισημαίνει ότι η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι εσφαλμένη.
Ταυτόχρονα, η κα. Τσατάνη υπογραμμίζει στην προσφυγή της ότι κακώς απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης που είχε κάνει η ίδια στο πρόσωπο της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου από την πειθαρχική διαδικασία ακόμη και αν η Πρόεδρος ανέθεσε τελικά την υπόθεση στην αντιπρόεδρο Ασπασία Καρέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση