GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση - σοκ από τη Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών για τις κυβερνοεπιθέσεις

Η βρετανική κυβέρνηση δεν γνωρίζει ακόμη ποιος βρίσκεται πίσω από τη χθεσινή παγκόσμια κυβερνοεπίθεση που προκάλεσε αναστάτωση στο βρετ...


Η βρετανική κυβέρνηση δεν γνωρίζει ακόμη ποιος βρίσκεται πίσω από τη χθεσινή παγκόσμια κυβερνοεπίθεση που προκάλεσε αναστάτωση στο βρετανικό σύστημα υγείας, δήλωσε σήμερα η υπουργός Έσωτερικών Άμπερ Ραντ.
«Δεν είμαστε σε θέση να σας πούμε ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Η δουλειά συνεχίζεται», δήλωσε στον ραδιοσταθμό του BBC.
Η υπουργός πρόσθεσε πως το βρετανικό Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας εργάζεται μαζί με την υπηρεσία υγείας της χώρας για να εξασφαλίσει ότι η επίθεση θα τεθεί υπό έλεγχο και θα περιοριστεί, ενώ η εθνική εγκληματολογική υπηρεσία συνεργάζεται μαζί τους για να βρει από πού προήλθε η επίθεση .
Η Ραντ δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν γνωρίζει αν η επίθεση κατευθύνεται από κάποια ξένη κυβέρνηση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Έχει πολλά να δώσει ο Τσίπρας και ο Σύριζα στους τούρκους για να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια τους στις εκλογές και που με ανατολίτικο στυλ η τουρκάλα δημοσιογράφος της today's zaman το τονίζει στην Ρένα Δούρου σε συνέντευξη της στην τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN, 9 Μαΐου 2012 . εκεί η Δούρου κάνει ένα πρώτο δώρο στους τούρκους ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝΊΖΟΝΤΑς ότι στην ελλάδα υπάρχουν τουρκικές μειονότητες, την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε ο τσίπρας όταν έγινε πρωθυπουργός ανοίγοντας τα σύνορα με την τουρκία και με την είσοδο ενός εκατομυρίου και πλέον λαθρομεταναστών να δημιουργηθούν οι τουρκικές μειονότητες που δεν υπήρχαν....... τώρα γιατί καθυστερεί η επένδυση στο Ελληνικό? γιατί ο τσίπρας θέλει να το κάνει δωράκι στους τούρκους! γι' αυτό και κατά καιρούς παρουσιάζονται με ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ διάφορα εμπόδια που μοναδικό σκοπό έχουν να διμηουργηθεί τέτοι κλίμα που ο καθένας να πει, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ας ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! άλλωστε και από τις διαπραγματεύσεις στο HILTON με την τρόικα καθώς οι μοσχοαναθρεμένοι συριζαίοι διαπραγματευτές μας ήθελαν αξιοπρεπεί χώρο και όχι στην κλεισούρα των υπουργείων τους, ένα πράγμα κατάφεραν με την παρουσία τους εκεί, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ HILTON ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση