GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Κικίλια - Βρούτση στην κυβέρνηση για τις ομαδικές απολύσεις

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγορεί πως έχει συμφωνήσει στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, εξαπολύει ο Βασίλης Κικίλ...


Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγορεί πως έχει συμφωνήσει στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, εξαπολύει ο Βασίλης Κικίλιας.
«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συμφώνησαν στο 4ο μνημόνιο ανήμερα Πρωτομαγιάς για να "τιμήσουν" τους αγώνες των εργαζομένων. Όπως φαίνεται τους τίμησαν δεόντως» τονίζει, σε ανάρτησή του στο twitter, ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Μάλιστα, ο κ. Κικίλιας παραπέμπει σε ανάλογη ανάρτηση του τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, ο οποίος παραθέτει το τμήμα της συμφωνίας που αναφέρεται σε αυτό το θέμα, σημειώνοντας: « Όταν πουλάς ακόμη και την ψυχή σου για την καρέκλα! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! Με απλή 3μηνη ειδοποίηση! Χωρίς ηθικούς φραγμούς προδίδουν αρχές, αξίες, ιδέες, ακόμη και την ψυχή τους για την καρέκλα! ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. Ποιος θα τo πίστευε... Οι Συριζανελ ετοιμάζονται να ψηφίσουν με δυο χέρια...».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση