Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

  «ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ» ΛΗΣΤΕΙΑΣ…


  Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.

  Όρμηξε, η 4η μανιακή λιτότητα
  -«ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΘΡΗΝΟΣ»
  για όλες τις πλευρές της κοινωνίας


  Στο κρεματόριο το τερατώδες ψέμα. Ολόγυμνο.
  Τα αποκαλυπτήρια θρήνου για τους πολίτες.
  Για την Πατρίδα τους που χάνεται.

  Το 3ο Μνημόνιο – ο αριστερός σταυρός λιτότητας- μετονομάστηκε παράλληλο πρόγραμμα υπέρ του λαού.

  Η φούσκα ντροπής…
  Ο δαίμονας που είχαν μέσα τους πάλι για να ξεγελάσουν.

  Το 4ο Μνημόνιο, «από τη σταύρωση στον επιτάφιο».

  Δεύτερη τεράστια φούσκα, τα αντίμετρα.
  Που θα στηρίξουν τον ανθρωπάκο.

  Υποκρίνονται, ότι δεν υπέγραψαν το άρθρο-θηρίο. Που βάζει ταφόπλακα στην ελληνική κυριαρχία.
  Γιατί ρητά διατάσσει ότι για κάθε κοινωνική δαπάνη στήριξης απαιτείται και προηγείται η έγκριση της τρόικας. Πρώτη υπογραφή το ΔΝΤ.

  Και ιδού τι λέει το άρθρο 15.
  ΑΡΘΡΟ 15

  1.α Οι διατάξεις των άρθρων 3-9 και 11-14 τίθενται σε εφαρμογή από 01/01/2019 και 01/01/2020 αντιστοίχως, υπό την προϋπόθεση και στο βαθμό που, σύμφωνα με την εκτίμηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζες, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις ελληνικές αρχές στο πλαίσιο της τελικής αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής δεν προκαλείται απόκλιση από τους μεσοπρόθεσμους δημοσιονομικούς στόχους όπως αυτοί καθορίζονται στο ως άνω Πρόγραμμα. Ο υπουργός Οικονομικών δημοσιεύει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ανακοίνωση στην οποία περιέχονται τα συμπεράσματα της ανωτέρω εκτίμησης.

  ΠΑΡΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗ…
  «Θα λες που είσαι 2014, και θα κλαις»…
  Να και ένα σύνθημα που δικαιώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Και ξεγυμνώνει.

  Που συλλαμβάνει ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΩΡΩ ψέμα και ψεύτες.
  Τώρα, «ανοιχτόμυαλοι μερκοτσολιάδες», οι πριν αντί-γερμανοτσολιάδες. Τα δωρεάν μαγκάκια…

  ΟΙ ΝΕΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΠΕΣΑΝ.
  Για κάποια «ψίχουλα χρόνου» εξουσίας.
  Οι «ανένδοτοι» τα δίνουν όλα.

  ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ:
  Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχασε 30% μέχρι το 2046.
  ΑΔΜΗΕ, πωλητήριο του 24%.
  ΔΕΗ χωρίς λιγνιτικές μονάδες.

  ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ:
  Εκχώρηση Εθνικής Ασφαλιστικής. Λιμάνια Ελευσίνας, Αλεξανδρούπολης.
  Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, Σκαραμαγκά, Νεωρίου.

  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ:
  Την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων.
  Εδώ, το «πάρτα όλα».
  Για όλα τα «ασημικά» της Πατρίδας.
  Χωρίς, εξαίρεση…
  «Πάρε ό,τι θέλεις δανειστή»…

  Για τη μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση που γνώρισε ποτέ η πατρίδα μας κατηγορεί την κυβέρνηση με δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς, μετά και την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για την επικύρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς.
  Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό χάνουμε 29 δισεκ. ευρώ εισοδήματος εξαιτίας της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, καθώς «το υπουργείο Οικονομικών, ανέφερε το Μάιο του 2014 ότι το εθνικό μας εισόδημα (ΑΕΠ) θα φτάσει το 2018 στα 217 δισεκ. ευρώ, ενώ σήμερα το ΥΠΟΙΚ αναφέρει ότι το ΑΕΠ μας θα φτάσει το 2018, μόλις και μετά βίας στα 188 δισ. ευρώ».
  Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό χάνουμε 29 δισεκ. ευρώ εισοδήματος εξαιτίας της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, καθώς «το υπουργείο Οικονομικών, ανέφερε το Μάιο του 2014 ότι το εθνικό μας εισόδημα (ΑΕΠ) θα φτάσει το 2018 στα 217 δισεκ. ευρώ, ενώ σήμερα το ΥΠΟΙΚ αναφέρει ότι το ΑΕΠ μας θα φτάσει το 2018, μόλις και μετά βίας στα 188 δισ. ευρώ».
  «Κάθε ελληνική οικογένεια 7.000 ευρώ φτωχότερη!
  Και ταυτόχρονα, οι φτωχότεροι Έλληνες θα πληρώνουν επιπλέον και τα 14,2 δισ. ευρώ αχρείαστα μέτρα λιτότητας που τους επέβαλαν!»
  Και προσθέτει:
  «Με την κατάθεση του 4ου Μνημονίου μέχρι το 2021, αποκαλύπτεται σε όλους η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  5 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2017, 8:34:00 π.μ.

  Και όπως υποθέσαμε θεωρειητικά... επιβεβαιωθεί στην ΠΡΑΞΗ!!!!

  Αναφορικά της "ψηφοφορείας" στην "Βουλή ΤΩΝ Ελληνων" 18/5/2017 4ον Μνημόνιο!

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ... S.A. του "Ελληνικού" Αποικιοκρατούμενους Συστήματος!!

  Παίζει τον Ρόλο όπως ΤΌΤΕ! Μέχρι το Καπιταλιστικό Σύστημα να πάρει την απόφαση να την καθαρίσει! Όπως ΤΌΤΕ ο Führer έκανε με την S.A. δηλαδή στα ελληνικά ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ!!!

  Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ Χ.Α./SA ΑΠΌ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ Είναι η ΠΡΑΞΗ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ Η... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Αποικιοκρατούμενου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!

  Και όταν ο Alex φορέσει γραβάντα θα είναι γραβάντα Made from BOSS! Η Φίρμα BOSS έντυσε και ΤOΤΕ ΤΑ ... SS!!!!

  ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ!!! ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!!!

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2017, 9:04:00 π.μ.

  Ακούγωντας την ... "Βουλή ΤΩΝ Ελλήνων" τώρα, ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΏΞΕΙΣ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ... ΗΘΩΝ ... ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΩΝ κύριο των Οικονομικών!!!!

  Ούτε θέατρο του Σπαθάρη να είταν!!!

  ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ!!!

  ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ!!!!

  Μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει Του ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ο Πόνος Της Καρδιάς!!!


  Σκέτος Εμετός!!!!!


  Αυτά Είναι Η "Ελλάδα" Τους!!!

  Κρίμα ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ!!!!!

  ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΈΡΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ!!!!

  18 Μαΐ 2017, 10:59:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2017, 10:59:00 π.μ.

  Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν φορέσεις ή δεν φορέσεις γραβάτα άχρηστε τσίπρα, αλλά από τσίπρα ξετσίπωτο τι άλλο να περιμένεις από το να θέλει να πουλήσει για μαγκιά και το κατούρημα του....

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2017, 11:54:00 μ.μ.

  19 Μαΐου! ΗΜΈΡΑ ΜΝΉΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΠΟΝΤΙΩΝ/ΙΩΝΩΝ!

  Επειδή ΌΛΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΗΔΌΝΙ (Ο Γιάννης Μαρκόπουλος είπε για την μια από την Παγκόσμια Φωνή Θαύμα) τον Χρύσανθο Θεοδωρίδη (παιδί που τον πατέρα του τον σκότωσαν στο ξύλο οι Ταγματασφαλίτες το ... 1948/49!) ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΜΝΉΜΗΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΚΡΗΤΙΚΌ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟΝ ΝΊΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ!!!!

  ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ (Απαγορευμένο Τραγούδι)


  Του θάνατου παράγγειλα

  Του Θάνατου Παράγγειλα
  Του Χάρου Παραγγέλνω
  Του Θάνατου Παράγγειλα
  Του Χάρου Παραγγέλνω
  Ανάθεμά σε Χάροντα
  Και μια ΚΑΤΑΡΑ στέλνω
  Και λέω της Χαρόντισσας
  Στα Χαροπαίδια λέω
  Και λέω της Χαρόντισσας
  Στα Χαροπαίδια λέω

  Ρούχο 'χω πράσινο, είναι αφόρεγο
  Φορώ το και γελώ σε
  Άρτος στο χέρι μου είναι επτάζυμος
  Τρώγω τον και θωρώ σε

  Και λέω της χαρόντισσας
  Στα χαροπαίδια λέω
  Ανάθεμά σας Οφιδες
  Και άλλο πια ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ
  Του Θάνατου Παράγγειλα
  Του Χάρου Παραγγέλνω
  Ανάθεμά σε Χάροντα
  Και μια ΚΑΤΑΡΑ στέλνω .....

  Ανώνυμος είπε... 20 Μαΐ 2017, 4:39:00 π.μ.

  Το κατάφεραν και αυτό {οι πολιτικοί μας } εγώ τους αποκαλώ γιουσουφάκια , ο κόσμος να μην τους δίνει πλέον καμία σημασία και να παρακολουθεί ένα τηλεπαιχνίδι στην συγκεκριμένη περίπτωση το SURVIVOR...

  Η άλλη εξισώσει είναι ότι να παρακαλάνε όταν και όποτε γίνουν εκλογές να μπορεί το πολιτικό σύστημα να κάνει μια καλή ΝΟΘΕΊΑ ..

  Διότι αν δεν καταφέρουν να κάνουν ΝΟΘΕΊΑ, η ψήφος ΤΟΥ κόσμου αν δεν την νοθεύσουν ξαναλέω θα είναι ψήφος ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΊΚΗΣΗΣ προς ΟΛΟΥΣ.. ιδικά σε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ---του ΠΑΣΟΚ με το νέο φερετζέ Δημοκρατική Παράταξη κάποιοι ΤΟ θυμούνται και ως ΕΛΙΑ ήταν ο πρώτος φερετζές τους ..το--ΚΚΕ το όποιο και αυτό θέλει ευρώ, αλλά όχι Ευρωπαϊκή ένωση, ΝΑΤΟ κ/τ/λ.. άλλα με όλες της συστημικες γαρνιτούρες που για μερικούς εξασφαλίσουν τον καλό μισθό,με την ίδια κασέτα ..

  Και ερωτώ εγώ ο βλάκας και που κάνουν μια μέρα απεργία τι έχουν αλλάξει στα 7 χρόνια κατοχής !!!

  Η Νέα δράση που λέγετε και Νέα δημοκρατία πως θέλει την Ελλάδα;;;Η Ελλάδα για να λέμε αλήθειες πέθανε ως χώρα, την θελουν ως μια πολύπλευρης πολυεθνικής όσο και να θελουν να χαϊδεύουν αυτιά ΟΙ νέο ΣΩΤΗΡΕΣ, Κούλης και SIA...

  Όλοι Προσπαθούν να περάσει το καλοκαίρι να οικονομήσουν από τον τουρισμό οι πολυεθνικός τους και θα το πάνε λάου- λάου διοτι φοβούνται το ατύχημα μιας Εξέγερσης εν μέση καλοκαιριού...Στην { Χώρα } και όσοι πολιτικοί κλαίνε ιδικά για την μεσαία τάξη δεν είναι μόνο ψεύτες ,αλλά και ΆΤΙΜΟΙ από όλες της πτέρυγες της βουλής...

  Δεν καταλαβαίνουν οι μπουνταλάδες της μεσαία τάξης ότι δεν τους ΘΈΛΟΥΝ!!!!Θέλουν να γίνουν όλα υπέρκαταστήματα, υπέρδικηγορικά γραφεία, υπέρκέτερινγκ, υπέρτάξη κ.τ.λ ...ΌΛΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΥΠΈΡ ΕΝΑΝ μεγάλο υπερσυγκεντρωτισό και ένα [κράτος..>ας το λέμε ακόμα έτσι} χωρίς κανένα κοινωνικό πρόσημο για ΚΑΝΈΝΑ..

  Ακόμα και τα καταστήματα τον φυλακών ΘΈΛΟΥΝ να έχουν ιδιωτικούς σεκιούριτι , να γίνουν τα νοσοκομεία ΕΝΑ καρτέλ, τα συνεργεία οχημάτων ΈΝΑ καρτέλ, τα ξενοδοχεία ΕΝΑ καρτέλ, η αγροτική γη ΈΝΑ καρτέλ, ΔΕΗ -ΝΕΡΌ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ένα ΚΑΡΤΈΛ ...Να τα αρπάξουν ΟΛΑ χωρίς να δώσουν ΤΊΠΟΤΑ και με την βοήθεια {του κράτους..>ας το λέμε ακόμα έτσι} διοτι θα χρεώνουν φόρους, θα κόβουν μισθούς σύνταξης, όπως θελουν και όποτε το θελουν...έτσι θα καταχρεωνόσουν το 95% του πληθυσμού ώστε να τα αρπάξουν με πρόσχημα το ΧΡΕΟΣ και ΜΕ το υπέρ όπλο που λέγετε 3,5% πλεόνασμα θα διαλύσουν ΤΑ ΠΆΝΤΑ ...Και μετά θα αρχίσει ΈΝΑ νέο παραμύθι, ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλον [το έχουν ξεκινήσει από τώρα]= >+ΑΥΤΆ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΔΕΝ ΤΑ ΠΉΡΑ ΕΓΏ!! ΆΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΙ {{ΆΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΛΈΜΕ ΈΤΣΙ ΑΚΌΜΑ}} ..ΈΧΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ!!! ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟ ΠΆΤΕ??...

  Όπως ξέρουμε ΚΑΛΆ και τον ρόλο της Χρύση Αύγη=> που είναι οι δραγάτες ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΝ ...Είναι αυτοί που επιθυμούν να ελέγχουν με τα εργολαβικά -δουλικά γραφεία τους την εργασία, να ελέγχουν όλη ΤΗΝ παρανομία, από την πορνεία , τα ,ναρκωτικά,τα ανθρώπινα όργανα, τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ , το ΣΤΡΑΤΌ, την ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ της ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ, κ.τ.λ ΠΆΝΤΑ με την κάλυψη του ΥΠΈΡ ΚΑΡΤΈΛ {του κράτους..>ας το λέμε ακόμα έτσι ακόμα }...

  ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ... Σήμερα ΥΠΆΡΧΟΥΝ 200 ΑΝΤΊ-μνημονικά κόμματα, κινήματα ΑΛΛΆ δεν έχουν μια γραμμή, ένα σχέδιο , μια λύση..Φταίει ο ΛΑΟΣ;; ναι.. ΔΙΌΤΙ δεν έχει αντίδραση ακόμα -ακόμα και με θανατηφόρα χτυπήματα ..

  Ακούν ακόμα το αφήγημα που τους ΛΈΝΕ ..ότι τους εκβίαζαν οι ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΙ {είναι και ο μισθός που παίρνουν ως βουλευτές} Ο Κουλης ΘΑ ΘΑ ΘΑ τηρήσει την συνέχεια του κράτους ... ΕΕΕΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΎΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ;;;;

  Υ.Γ ..Σήμερα μου είπε ένας συν άνθρωπος: ότι έχω και δε έχω είναι ένα σπίτι 80 τ.μ την γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου , το δάνειου του σπιτιού το έχω ξεχρεώσει πάνω από 1.5% φορά, τώρα ΧΡΩΣΤΏ ακόμα 20.000 ευρώ.. ΔΕΝ έχω δουλέψει με κανονικό μισθό ΕΔΏ και τέσσερα χρόνια ΟΜΩΣ περιμένω με λαχτάρα να έλθουν να με βγάλουν έξω ακόμα και με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό... άλλα έλα μα δεις κάτι: {είχε τοποθετήσει πάνω από τέσσερα κιλά εκκριτικά και τους περιμένει ..να βάλει στο σπίτι του όσο πιο πολλούς μπορεί για να του το πάρουν με εκρηκτική μουσική }..

  ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΊΤΙΚΗ/ΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΆ ΖΉΤΩ ΤΟ SURVIVOR

  Uros.

  Item Reviewed: «ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ» ΛΗΣΤΕΙΑΣ… Rating: 5 Reviewed By: Press Fm