GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΑΘΟΣ! Ακινητοποιημένα τα τρένα...

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ, ΛΟΓΩ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ  Διαβάζω ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει κηρύξει στάση εργασίας, σήμερα από την 9:30 πμ έως ...

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ, ΛΟΓΩ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ 
Διαβάζω ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει κηρύξει στάση εργασίας, σήμερα από την 9:30 πμ έως την 16:30, σε ένδειξη -όπως λένε- σεβασμού προς τους συναδέλφους τους που χάθηκαν στο δυστύχημα στο Άδενδρο.
Πάντα οι ίδιοι υποκριτές συνδικαλιστές.
Αν οι συνδικαλιστές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήθελαν πραγματικά να σεβαστούν τους συναδέλφους τους που χάθηκαν και να τιμήσουν τη μνήμη τους, θα μπορούσαν και -κατά την άποψή μου- θα έπρεπε, να λειτουργήσουν κανονικά τα τρένα και να εξυπηρετήσουν κανονικά τους επιβάτες (σημειώνω ότι αύριο τα τρένα δε θα λειτουργήσουν λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ) που είναι θύματα μίας άγριας κρίσης, για την πρόκληση της οποίας -κατά μέρος- ευθύνεται και ο ΟΣΕ με τα θηριώδη ελλείμματα που είχε επί σειρά δεκαετιών.
Θα έπρεπε επίσης, αντί να χάσουν χρήματα από τη μισθοδοσία τους λόγω της στάσης εργασίας, να εργαστούν κανονικά και τα χρήματα αυτά -που τώρα θα χαθούν- να συγκεντρωθούν για να ενισχύσουν τις οικογένειες των συναδέλφων τους, που κινδυνεύουν να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο.
Κυρίως όμως, θα έπρεπε να συμβάλλουν στην καταγραφή των πραγματικών περιστατικών του δυστυχήματος και να δεσμευθούν στην τήρηση των κανονισμών (κυρίως των κανονισμών ασφαλείας), ώστε να μη θρηνήσει άλλα θύματα η οικογένεια των σιδηροδρομικών, αλλά και να μη χαθούν άδικα άλλοι αθώοι επιβάτες.
Όμως, αυτά γίνονται από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν τη δουλειά τους και τους συναδέλφους τους και όχι από επαγγελματίες συνδικαλιστές που προετοιμάζουν καριέρα στην πολιτική.
Καλή σας μέρα φίλοι μου.

1 σχόλιο

  1. Τι λες Ρέ σύ!
    Τι επιχειρηματολογία αναπτύσεις;
    Τα χρήματα που σου δώσε η εργονομία για τα γράψεις αυτά τα άνω αυτά τα χρήματα να τα δώσεις εσύ στης οικογένειες των θυμάτων!

    Η Στάση Εργασίας όπως και η Απεργία Είναι Στάση Ζωής και Αξιοπρέπειας!

    Ντροπή σου για αυτά που γράφεις! Ντροπή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση