GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάση εργασίας αύριο σε τρένα και προαστιακό λόγω πένθους

Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, λόγω πένθους και σε ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρού...


Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, λόγω πένθους και σε ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρούς και συμπαράστασης προς τους οικείους τους.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 09:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, προκειμένου και το προσωπικό να παραστεί στις κηδείες των δυο εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λόγω της στάσης εργασίας αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια των τρένων του βασικού άξονα, περιφερειακών γραμμών, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου (συν ορισμένα δρομολόγια από και προς αεροδρόμιο), καθώς και των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο τμήμα Κιάτο-Πάτρα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια ενός επιβάτη και δυο εργαζομένων της, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στο σταθμό του Άδενδρου, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Εις μνήμην των αδικοχαμένων εργαζομένων κηρύχθηκε τριήμερο πένθος σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες και όλες οι σημαίες σε όλα τα συγκροτήματα του Δικτύου κυματίζουν μεσίστιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση