GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαβορί για νίκη και… γκολ η Σίτι

Μάντσεστερ Σίτ εναντίον Γουέστ Μπρομ απόψε στις 22:00 με τους γηπεδούχους να έχουν το «πάνω χέρι», όχι μόνο στην τελική κατάταξή τους ε...


Μάντσεστερ Σίτ εναντίον Γουέστ Μπρομ απόψε στις 22:00 με τους γηπεδούχους να έχουν το «πάνω χέρι», όχι μόνο στην τελική κατάταξή τους εντός πρώτης τετράδας, αλλά και στην κατάληψη της 3ης θέσης, η οποία εξασφαλίζει το «καλό» εισιτήριο για την απευθείας είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Οι «πολίτες» δεν εντυπωσίασαν στο γήπεδό τους με τη Λέστερ το περασμένο Σάββατο (13/5), εντούτοις, κράτησαν την ουσία των τριών βαθμών (2-1) και εφόσον επαναλάβουν το ίδιο αποτέλεσμα, τότε, θα παραμείνουν μόνοι τρίτοι στο βαθμολογικό πίνακα και με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο «Βικάρατζ Ρόουντ» θα τερματίσουν εκεί.
Οι «μπάγκις» επισφράγισαν με την ήττα τους (1-0) την Παρασκευή (12/5) στο «Χόθορνς» από την Τσέλσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκ μέρους των «μπλε» και πλέον μοναδικό κίνητρο για τον Τόνι Πιούλις και τους ποδοσφαιριστές του είναι να γραφτεί ένας όμορφος επίλογος στη φετινή, ομολογουμένως επιτυχημένη χρονιά, λαμβάνοντας την 8η θέση της βαθμολογίας.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τη Σίτι ενώ με δεδομένο ότι πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρει, τιμής ένεκεν, ο αμυντικός Σαμπαλέτα, ο οποίος «κρεμάει τα παπούτσια του» στο τέλος της σεζόν. Παραμένουν εκτός δράσης ο τερματοφύλακας Μπράβο και ο μέσος Γκουντογκάν.
Για τους φιλοξενούμενους αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής αναπληρωματικοί παίκτες. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι μεσοεπιθετικοί Ρόμπσον, Κανού και Φίλιπς και ο χαφ Φιλντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση