GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνητρο μόνο για την Άρσεναλ

Στόουκ εναντίον Άρσεναλ στις 19:30 με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αν και η αλήθεια ...


Στόουκ εναντίον Άρσεναλ στις 19:30 με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αν και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς.
Η Στόουκ, είναι αδιάφορη καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο όσον αφορά την παραμονή αλλά δεν έχει και κάποιον υψηλό στόχο.
Στον αγωνιστικό τομέα, είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσουν οι Αφελάι, Άιρλαντ. Οσον αφορά την Αρσεναλ, την Τετάρτη νίκησε 2-0 τη Σαουθάμπτον σε εξ αναβολής παιχνίδι και με δύο συνεχόμενα «τρίποντα» ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Ο κεντρικός αμυντικός Κοσιελνί επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά λογικά δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο μεσοεπιθετικός Τσάμπερλεϊν αφού παρότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, ο παίκτης δεν θα ρισκάρει. Μακροχρόνια είναι η απουσία του μέσου Κάθορλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση