GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ελληνικό νησί θα γυριστεί το βελγικό "Survivor"

Ένα ριάλιτι επιβίωσης, τύπου Survivor, που προβάλλεται διαδικτυακά, θα γυριστεί τον προσεχή Οκτώβριο και Νοέμβριο στην Αλιμιά, ένα ακατ...


Ένα ριάλιτι επιβίωσης, τύπου Survivor, που προβάλλεται διαδικτυακά, θα γυριστεί τον προσεχή Οκτώβριο και Νοέμβριο στην Αλιμιά, ένα ακατοίκητο νησάκι που ανήκει διοικητικά στον Δήμο Χάλκης.
Πρόκειται για το ριάλιτι «Τhe Island», την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει το ταξιδιωτικό γραφείο Beyond Borders με έδρα το Βέλγιο. Όπως αναφέρει δήμαρχος Χάλκης στην "Καθημερινή", Μιχάλης Πατρός, η προβολή του ριάλιτι θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την τουριστική προώθηση του νησιού σε αγορές όπως του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Γαλλίας κ.ά. και, μάλιστα, χωρίς κανένα κόστος για τον δήμο.
Φέτος θα γυριστούν δύο κύκλοι του ριάλιτι στο νησί για περίπου 20 ημέρες, ενώ πέρυσι την ίδια εποχή είχε γυριστεί ένας κύκλος. Στόχος για το 2018 είναι να επεκταθεί περαιτέρω η χρονική διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς καταγράφεται μεγάλος αριθμός αιτήσεων από Ευρωπαίους για συμμετοχή στο ριάλιτι. Ο δήμος έχει φυλάξει από πέρυσι σε αποθηκευτικό χώρο τον εξοπλισμό της παραγωγής για την αξιοποίησή του στις φετινές δοκιμασίες.
Στο ριάλιτι συνολικά συμμετέχουν 20 άτομα που χωρίζονται σε δύο ομάδες καταλαμβάνοντας δύο διαφορετικές παραλίες του νησιού. Ο κάθε παίκτης για να συμμετάσχει στο παιχνίδι πρέπει να καταβάλει το ποσό των 1.295 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα αεροπορικά εισιτήρια. Η παραγωγή παρέχει πόσιμο νερό και ορισμένα βασικά είδη τροφίμων. Ο παίκτης που κερδίζει κάθε φορά στα αγωνίσματα έχει τη δυνατότητα να μείνει και να φάει στη Χάλκη. Ο τελικός νικητής που συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους από τα αγωνίσματα κερδίζει την επιστροφή των χρημάτων του, το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και το ποσό των 500 ευρώ. Ο παίκτης που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση λαμβάνει πίσω το μισό του κόστους της συμμετοχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση