GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννιέται ο στόλος εναντίον των Μ.Κ.Ο. περισυλλογής λαθρομεταναστών!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ " Έτσι θα κάνουμε το ναυτικό αποκλεισμό στα πλοία των Μ.Κ.Ο. που μεταφέρο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

"Έτσι θα κάνουμε το ναυτικό αποκλεισμό στα πλοία των Μ.Κ.Ο. που μεταφέρουν λαθρομετανάστες"... επισημαίνουν οι...
ακτιβιστές της οργάνωσης "Γενιά της Ταυτότητας" (Generazione Identitaria) ξεκινώντας τη συλλογή χρηματοδότησης αγοράς πλοίων που θα αποτρέπουν τη διακίνηση "μεταναστών και προσφύγων" προς την Ιταλία.
Αυτή η απόφαση έρχεται μετά το επεισόδιο στην Κατάνια της Σικελίας, όπου οι ακτιβιστές εμπόδισαν με μικρά πλοιάρια τον απόπλου του υπερσύγχρονου πλοίου της φιλανθρωπίας "Aquarius" προς τη Λιβύη, της γνωστής ΜΚΟ "Γιατροί χωρίς Σύνορα", θυγατρικής των αμερικάνικων Υπηρεσιών, που εμπλέκεται στην κερδοφόρα επιχείρηση "μετανάστες-πρόσφυγες" και το είχαμε επισημάνει την περασμένη εβδομάδα στο "PRESS-GR".
Η οργάνωση "Γενιά της Ταυτότητας" διακηρύσσει με αποφασιστικότητα: "Θα υπερασπιστούμε τη γη μας"!
Η Μ.Κ.Ο. Sos Mediterranée (ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS) αμέσως μετά την παρεμπόδιση αρνήθηκε το ρόλο διακινητή λαθρομεταναστών και υπεραμήνθηκε του διεθνούς και ναυτικού δικαίου περί διάσωσης ναυαγών. Βέβαια στη γείτονα χώρα έχει ανοίξει στα σοβαρά το θέμα της στενής συνεργασίας των ΜΚΟ με τους δουλέμπορους και τη μαφία κι αναμένονται οι εξελίξεις: Στην Ιταλία συλλήψεις "φιλάνθρωπων-αντιρατσιστών", ΜΚΟ-Μαφίας για τους λαθρομετανάστες!
Λίγες ημέρες αργότερα η  Μ.Κ.Ο. Sos Mediterranée που προσδιορίζεται στο χώρο των "επαγγελματιών αντιρατσιστών" με ιδιότητα του προσωπικού τους τον "εθελοντισμό", αλλά αδρά αμειβομένων γνωστών ΜΚΟ "radical chic", πέρασε στην αντεπίθεση για την παρεμπόδιση του "φιλανθρωπικού" τους "λειτουργήματος" περισυλλογής "μεταναστών" από την οργάνωση "Γενιά της Ταυτότητας" με τους εξής χαρακτηρίσμους: "Τέσσερεις διαμαρτυρόμενοι, μέλη ξενοφοβικών κινημάτων".
Η κερδοφόρα επιχείρηση εκμετάλλευσης των θυμάτων του ιμπεριαλισμού με δήθεν "φιλανθρωπικό" προσωπείο, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα κατόρθωσε να εκμαυλίσει και να ενσωματώσει τον πολιτικό χώρο της "δικαιωματικής αριστεράς", τους radical chic της "κοινωνίας των πολιτών του Σόρος και συχνά πυκνά αντιμετωπίσει με χυδαίες μεθόδους όσους αντιστέκονται και προσδίδοντας χαρακτηρισμούς "ξενοφοβίας, ρατσισμού, ακροδεξιάς..." ας δούμε ποιο είναι αυτό το νέο κίνημα που αναπτύσσεται στην Ιταλία και "χαλάει τη σούπα" της κερδοφόρας "φιλανθρωπίας", τη διακίνηση δούλων για λογαριασμό του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου.
Η οργάνωση "Γενιά της Ταυτότητας" (Generazione Identitaria - GID) είναι ένα κυρίως νεολαιίστικο κίνημα που εμπνέεται από την "αγάπη προς τον τόπο τους", όπως τονίζουν κι επισημαίνουν πως δεν σχετίζονται με κομματικούς μηχανισμούς. Πιστεύουν το τρίπτυχο "Γη, έθνος, παραδόσεις".
Αναδύθηκε στα τέλη του 2012, με ιδρυτές πέντε Ιταλούς νεολαίους που μπροστά στην οικονομική κρίση της σημερινής "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειες" αρνήθηκαν να φύγουν μετανάστες στα σκλαβοπάζαρα των "αναπτυγμένων" χωρών, αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα χωριά τους και τις πόλεις τους κι αποφασισμένοι να δώσουν το δικό τους ακτιβίστικο αγώνα για τους συμπολίτες τους, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις τους, το περιβάλλον και την πολιτική κυριαρχία του λαού. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι προσομοιάζουν με την ελληνική νεολαία στα τέλη του '70, αρχές του'80, μ' εκείνο το εμπνευσμένο άνεμο πολιτισμού και παραδόσεων που διαπέρασε ολόκληρη την Ελλάδα.
Όταν την περασμένη Παρασκευή προχώρησαν στην παρεμπόδιση αναχώρησης του πλοίου των Μ.Κ.Ο. "Aquarius", που δεν κάνει άλλη δουλειά από το να προσεγγίζει στην κυριολεξία τις ακτές της Λιβύης για να παραλάβει το εμπόρευμα, το φρέσκο κρέας για τις κρεατομηχανές της "πολιτισμένης" δύσης επισήμαναν: "Κάθε εβδομάδα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, πλοία φορτωμένα με λαθρομετανάστες προσεγγίζουν την Ευρώπη. Πρόκειται για μια πραγματική εισβολή από κατακτητές, που υποστηρίζονται και τους συνδράμουν οι οπαδοί των ανοικτών συνόρων... Θέλουμε να αποκαλύψουμε αυτούς που συνεργάζονται με τους δουλέμπορους με πρόσχημα πως διασώζουν εξαθλιωμένους...".
Δίνουν το δικό τους αγώνα υπέρ των λαών που τους εξαναγκάζουν στη φυγή οι "ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι... ο καπιταλισμός με την κερδοσκοπία" και επισημαίνουν:  "Όχι άλλες αποβιβάσεις... ποτέ πια νεκροί μετανάστες στη θάλασσα
Με το σημερινό πολιτικό-κοινωνικό κλίμα που προώθησε και θα μπορούσαμε να πούμε θεσμοθέτησε η παγκοσμιοποίηση, τα παραπάνω θα τα χαρακτηρίσεις "ρατσιστικά". Κι αν προσθέσεις πως στα ινδάλματά τους περιλαμβάνονται οι κλασικοί της αρχαίας Ελλάδας μαζί με τον βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα -ίσως από τον Λεωνίδα εμπνεύστηκαν και το σύμβολό τους-, ο Κάρολος Μαρτέλο, για τον οποίο τραγούδησε ο μεγάλος Ιταλός τραγουδοποιός στρατευμένος στην αριστερά Fabrizio de André (Carlo Martello), αλλά κι ο Πολωνός βασιλιάς Γιαν Γ΄ Σομπιέσκι που το 1683 έσπασε την πολιορκία της Βιέννης από τους Τούρκους και διέσωσε την Ευρώπη από την οθωμανική αυτοκρατορία.
Απέναντι στο νέο αφήγημα της παγκοσμιοποίησης, τη θεοποίηση της Ε.Ε. και του ευρώ, την εφεύρεση του "Ευρωπαϊκού Πατριωτισμού" που έχει συνεπάρει τον Μακρόν στη Γαλλία, την ιταλική αριστερά του "Δημοκρατικού Κόμματος" (πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας) και ουσιαστικά ενοποίησε την ευρωπαϊκή δεξιά με την ευρωπαϊκή "μεταρρυθμιστική αριστερά", η "Γενιά της Ταυτότητας" απαντάει με σαφήνεια: "Η δική μας Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με τη δική σας Ένωση".
Ποιοι είναι οι εχθροί της "Γενιάς της Ταυτότητας";
Όλοι όσοι υποστηρίζουν τη μαζική μετανάστευση, την ενσωμάτωση των μεταναστών... η Καθολική Εκκλησία, τα θεσμικά συνδικάτα, οι επαγγελματίες αντιφασίστες, η δεξιά κι η ακροδεξιά...
Θεωρούν πως "το προσφυγικό είναι η πιο μεγάλη οικονομική επιχείρηση εναντίον των λαών της Ευρώπης... η ενσωμάτωση είναι η απάτη της πολιτισμικότητας και ευνοεί την παγκοσμιοποίηση και τον νεοφιλελευθερισμό... Η Γηραιά ήπειρος είναι το κοινό μας σπίτι, όμως με περηφάνια διατηρούμε την ταυτότητά μας σε επίπεδο επαρχίας, νομού, περιφέρειας και έθνους... Είμαστε πατριώτες κι όχι εθνικιστές...".
Η οργάνωση "Γενιά της Ταυτότητας" δεν είναι πλέον μια ιταλική υπόθεση, αλλά λαμβάνει πανευρωπαϊκή διάσταση. Έχουν δημιουργηθεί αντίστοιχες εθνικές οργανώσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Τσεχία και τη Σλοβενία με κοινά χαρακτηριστικά που συνοψίζουν ως εξής: "Δημοκράτες, πατριώτες, εκτός κομμάτων και Ευρωπαίοι. Ποτέ ρατσιστές κι εναντίον του ρατσισμού. Γενιά με ταυτότητα σημαίνει να δίνεις αξία στον εθνικό πολιτισμό σου, να αγωνίζεσαι για τη διατήρηση του πολιτισμού σου...".

Η δράση αυτών των νεολαίων στους μικρούς Δήμους, αλλά και στις μεγάλες πόλεις... οι δράσεις τους για το περιβάλλον, τη διατήρηση παραδοσιακών γεωργικών προϊόντων και καλλιεργειών, τοπικές παραδόσεις (λαογραφικά μουσεία, παραδοσιακή κουζίνα και διατροφή π.χ.) τους κάνει αγαπητούς από τους πολίτες... Ένα κίνημα "αδέσποτο" που αρχίζει να τρομάζει το θεσμικό πολιτικό στερέωμα δεξιάς, ακροδεξιάς και "εκσυγχρονισμένης αριστεράς"...
Η νέα τους δράση προκαλεί το "σύστημα".
Στοχεύουν στη συγκέντρωση του ποσού των 50.000 ευρώ που διαδικτυακά λαμβάνεις πληροφορίες για την ενίσχυσή τους:  "Θες να προστατεύσουμε την Ευρώπη;" ("Vuoi che proteggiamo l'Europa? - Defend Europe" HELP US TO SAVE EUROPE! HELP US TO SAVE LIFES!). Μέχρι σήμερα, μόνον μέσα σε μία εβδομάδα, έχουν συγκεντρώσει το ποσό των 38.000 ευρώ...
Σε τι χρησιμεύει αυτή η καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης με τις πιο διαφανείς διαδικασίες, που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν;
"Θέλουμε να προσλάβουμε ναυτικούς ώστε να αρματώσουμε ένα πλοίο και να σαλπάρουμε εναντίον των εχθρών μας. Θα είναι ο "πατριωτικός στόλος" που θα παρεμποδίζει τις επιχειρήσεις των "ανθρωπιστικών" οργανώσεων στις ακτές της Λιβύης. Ο στρατός των μεταναστών χρηματοδοτείται με αμύθητα ποσά κυβερνήσεων και "δωρητών". Εμείς αναζητούμε μόνον τα έξοδα μας...".
Αυτό το κίνημα που δεν διατίθεται να παραδώσει την ταυτότητα του σε υπερεθνικές και παγκόσμιες κυβερνήσεις, είναι απολιτικό και ξενοφοβικό;
Ας δούμε τις επίσημες θέσεις της "Γενιάς της Ταυτότητας" για τη Συριακή "κρίση". Την επίθεση που δέχεται η Συρία...

"Εναντίον του ιμπεριαλισμού κι υποστήριξη της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας
Το να είσαι για την Ταυτότητα απαιτεί υποχρεωτικά την υποστήριξη όλων των Λαών της γης που απειλούνται και καταπιέζονται από τον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό. Η 'Γενιά της Ταυτότητας' συνδέει την γέννησή του στην αναγνώριση του ότι όλοι οι Λαοί έχουν αυτονόητο φυσικό δικαίωμα, της εξουσίας και του καθήκοντος στην αυτοδιάθεση και κυριαρχία και οδηγούν την ύπαρξή τους στον αμοιβαίο σεβασμό..."

Σήμερα στην Ευρώπη το υπέρ-εθνικό κεφάλαιο έχει εξαγοράσει ολόκληρο το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα (αριστερά και δεξιά), ως αναγκαιότητα υποδούλωσης των λαών και βρίσκει αντιπάλους σε κινήματα που τους προσάπτει την ετικέτα της "ξενοφοβίας", του "ρατσισμού" και συχνά της "ακροδεξιάς" πολιτικής. Η πατρίδα, το έθνος, ο πολιτισμός κι οι παραδόσεις έχουν "ποινικοποιηθεί" και με πρόσχημα τα "δικαιώματα" και τον "αυτοπροσδιορισμό" προσπαθούν να ανατρέψουν και την ιστορία, αλλά και τους κλασικούς του μαρξισμού, που έχουν εξοστρακίσει τα μορμολύκεια της αριστεράς, η ιμπεριαλιστική "αριστερά". Χαρακτηριστικές οι επισημάνσεις του Θύμιου Παπανικολάου -περιοδικό "Ρεσάλτο" που επαναφέρουμε- δεν επιδέχονται ερμηνείες:
- Καρλ Μαρξ: ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 
Κι από το φιλόξενο "PRESS-GR" είχαμε επισημάνει το θέμα πριν αρκετό χρόνο: Oι κλασικοί του Mαρξισμού, εκτός από "ομοφοβικoί" ήταν και "ρατσιστές-ξενόφοβοι"...
Πρέπει επίσης να επισημάνουμε πως η οικονομική δικτατορία του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν είναι τυχαίο πως συντονίζει την πολιτική της εξαθλίωσης των λαών με το αφήγημα της "φιλανθρωπίας" απέναντι στους λαθρομετανάστες, την υποδοχή κι "ενσωμάτωση" τους.
Δεν είναι τυχαίο πως και στην Ελλάδα, όπως στις άλλες χώρες του Νότου, στο στόχαστρο είναι η ιδιοκτησία. Το σπίτι του Έλληνα πολίτη, το χωράφι, η περιουσία που με αίμα και ιδρώτα του άφησαν γονείς. Μας θέλουν κι εμάς "μετανάστες-πρόσφυγες", δηλαδή αντικείμενο εμπορίου που μπορεί να μετακινείται με ευκολία ως εμπόρευμα όπου το έχει ανάγκη ο καπιταλισμός. Όταν σου πάρουν το σπίτι, το χωράφι, την περιουσία... Όταν με "θεσμικές" αποφάσεις κατοχικών κοινοβουλίων σου επιβάλλουν "μεταρρυθμιστικές" καινοτομίες, με "προοδευτικό" μανδύα (γάμοι γκέι, λεσβιών, διαπαιδαγώγηση μαθητών στις λεγόμενες έμφυλες καταστάσεις κ.α.π.)... Όταν σου κλέβουν την ψυχή σου, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό σου... Μπορείς πιο εύκολα να μετατραπείς σε "εμπόρευμα" αφού τίποτα δεν θα σε κρατάει, δεν θα σε "δένει" με τον τόπο σου, το χωριό σου, την πόλη σου, την πατρίδα σου.
Στην Ελλάδα και την Ιταλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ε.Ε. μιλούν για ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, που ισχυρίζονται πως θα επιλύσουν και το δημογραφικό πρόβλημα. Για τους 500.000 νέους επιστήμονες που εγκατέλειψαν την πατρίδα μας δεν μιλούν, αλλά έχουν λύση: θα τους αντικαταστήσουν "μετανάστες" κι αυτοί θύματα της δουλείας και των κερδών του καπιταλισμού. Μιλούν για δημογραφικό πρόβλημα και περικόπτουν κοινωνικά επιδόματα τέκνων, ενώ ταυτόχρονα σου πουλάνε επικοινωνιακά και μάλιστα με αριστερό περιτύλιγμα, ως κοινωνική πολιτική τη θεσμοθέτηση της φτωχοποίησης. Όχι μόνον στους λαθρομετανάστες, αλλά και στα παιδιά μας στα σχολεία θα προσφέρουν φαγητό κι αυτό χωρίς ντροπή το βαπτίζουν "αριστερή" πολιτική κι "αλληλεγγύη".
Σ' όλα αυτά το απρόβλεπτο, το μη ελεγχόμενο από κομματικούς μηχανισμούς είναι μπροστά μας κι είναι το μοναδικό που μελετούν και τρέμουν οι εξουσιαστές. Γιατί η πρώτη σπίθα θα ανάψει φωτιές που δύσκολα θα μπορέσουν να σβήσουν...

Ακολουθεί το βίντεο παρεμπόδισης απόπλου του πλοίου των Μ.Κ.Ο. από το λιμάνι της Κατάνιας:

2 σχόλια

  1. Δεν τα ξέρω αυτά τα παλικάρια αλλά αφού υπερασπίζονται την πατρίδα τους καλά κάνουν ότι κάνουν, ομως εδώ είναι ελλάδα, και τα γιουσουφάκια του ερντογάν ο τσίπρας και ο καμμένος δεν τα σηκώνουν αυτά, θα πνίξουν στα νερά του αιγαίου όσους εμποδίζουν λαθρομετανάστες να έρχονται στην ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περί γραβάτας…

    Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν φορέσεις ή δεν φορέσεις γραβάτα άχρηστε τσίπρα, αλλά από τσίπρα ξετσίπωτο τι άλλο να περιμένεις από το να θέλει να πουλήσει για μαγκιά και το κατούρημα του....
    Για τα εκατό χρόνια που υποθήκευσες τον πλούτο της χώρας θα βάλεις γραβάτα;
    Για το σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο λαθρομετανάστες που έφερες στην Ελλάδα για να εξυπηρετήσεις σαν καλό γιουσουφάκι τον ερντογάν θα βάλεις γραβάτα;
    Για το γεγονός ότι αυτοί οι λαθρομετανάστες μετά από κάποια χρόνια θα κυβερνούν την Ελλάδα θα βάλεις γραβάτα;
    Για τις τράπεζες που έχουν καταθέσεις 170 δις ευρώ, και που αυτοί που τις πήρανε θα κάνουν παιχνίδι στην αγορά με μεγάλο μέρος από αυτά, και τις ξεπούλησες 5-6 δις, θα βάλεις γραβάτα;
    Για τον ΟΣΕ που τον ξεπούλησες 40 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή όσο 30 διαμερίσματα, και πολλά λέω, στο ψυχικό, και που όταν ήσουν στην αντιπολίτευση τον εκτιμούσες 280 εκατομμύρια, θα βάλεις γραβάτα;
    Για την ατελείωτη σειρά των ψεμάτων που είπες όταν ήσουν στην αντιπολίτευση για να παρασύρεις τους ψηφοφόρους και να σε ψηφίσουν θα βάλεις γραβάτα;
    Για τα μνημόνια που δεν έσκισε όπως έλεγες, θα βάλεις γραβάτα;
    Για τα ψέματα που εξακολουθείς και λες για να τυφλώνεις τον λαό θα βάλεις γραβάτα;
    Για το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο που μας φόρτωσες με όλα τα βάρη που συνεπάγονται θα βάλεις γραβάτα;
    Για την καταστροφή που έχεις προκαλέσει στους ελεύθερους επαγγελματίες θα βάλεις γραβάτα;
    Για το γεγονός ότι ο Κλάους Ρέγκλινγκ, Γενικός Διευθυντής, τουΕυρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, ESM, έχει δημοσίως δηλώσει ότι η Ελλάδα ζημιώθηκε 100.000.000.000, 100 δις Ευρώ, όταν διαπραγματευόταν ο Βαρουφάκης, φυσικά με την εποπτεία σου, εσύ ήσουν ο πρωθυπουργός και προϊστάμενος του, και από εσένα έπαιρνε εντολές, θα βάλεις γραβάτα;
    Αυτά τα ολίγα και θα επανέλθω ξετσίπωτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση