GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Στην Ιταλία συλλήψεις "φιλάνθρωπων-αντιρατσιστών", ΜΚΟ-Μαφίας για τους λαθρομετανάστες!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Στην Ιταλία κατέρρευσε η "φιλανθρωπία", ο "αντιρατσισμός",...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Στην Ιταλία κατέρρευσε η "φιλανθρωπία", ο "αντιρατσισμός", η δράση των ΜΚΟ, οι...
"radical chic" (κοσμοπολίτικη δικαιωματική ή ιμπεριαλιστική "αριστερά"-Σόρος) στη διαχείριση και διακίνηση των λαθρομεταναστών (όρος που σχεδόν ποινικοποιήθηκε και έντεχνα ταυτίστηκε με "ξενοφοβία και ακροδεξιά") -γι' αυτό ορισμένοι μιλούν για παράνομους μετανάστες ή και "πρόσφυγες"- κι αποδείχθηκε μια μεγάλη κερδοφόρα επιχείρηση που ξεπέρασε το οργανωμένο έγκλημα (Μαφία), υπηρετώντας πιστά τα σχέδια της νέας τάξης, της παγκοσμιοποίησης.

Χθες στην Ιταλία είχαμε 68 συλλήψεις για την κερδοφόρα μπίζνα "μετανάστες". Μεταξύ των συλληφθέντων ο επιχειρηματίας Leonardo Sacco, γνωστός εδώ και 10 χρόνια ως ο "Μίστερ Ευσπλαχνία" (mr Misericordia), λατρεμένος για το "μεγαλειώδες έργο του υπέρ των μεταναστών".

Προσωπικός φίλος όλων των ισχυρών της ιταλικής πολιτικής σκηνής, από τον Μπερλουσκόνι μέχρι τον Ρέντζι, αλλά και ο αγαπημένος του άλλου "φιλάνθρωπου" κι υπέρμαχου της λαθρομετανάστευσης, του πάπα Φραγκίσκου! (Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος;)
Δεν έχαναν ευκαιρία οι ισχυροί της Ιταλίας να χαριεντίζονται με τον "Μίστερ Φιλανθρωπο", πρόεδρο της ΜΚΟ "Ευσπλαχνία" που διαχειρίζεται εκατομμύρια κονδυλίων για τους "μετανάστες-πρόσφυγες" από το 2007 στην Καλαβρία.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ναυμαχίες στη Μεσόγειο, στις Λιβυκές ακτές, μεταξύ πλοίων ΜΚΟ και λιμενικών αρχών. Τώρα οι ΜΚΟ σε συνεννόηση με τους δουλεμπόρους και κατόπιν σχετικών παραγγελιών για το εμπόρευμα (οι μετανάστες είναι ηλικίας 25 - 35 ετών και συγκεκριμένων επαγγελμάτων, όπως αιτούνται οι επιχειρήσεις της δύσης), προσεγγίζουν τις ακτές και έχουν απευθείας παραλαβές "εμπορεύματος" με επιπρόσθετη επιχορήγηση της Ε.Ε.
Η προχθεσινή ναυμαχία του πλοίου της γερμανικής ΜΚΟ "Sea-Watch" με το λιμενικό ενός από τα τρία, πλέον, κρατίδια της πρώην Λιβύης (δεν είχε ποτέ στην ιστορία της μετανάστες η Λιβύη, πριν την επέμβαση "εκδημοκρατισμού" της δύσης), δεν έχει προηγούμενο γελοιότητας. Η ΜΚΟ επιβίβασε 350 λαθρομετανάστες προς την Ιταλία, όπως είχε παραγγελθεί, ενώ ο εκπρόσωπος τύπου του λιβυκού λιμενικού Ayoub Qassem, που προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποτρέψει το αλισβερίσι σχεδόν στις ακτές της Λιβύης, δηλώνει:  "Το Sea-Watch εμπόδισε τις λιμενικές αρχές μέσα λιβυκά χωρικά ύδατα να αποτρέψουν την παραλαβή μεταναστών με τη δικαιολογία πως οι μετανάστες δεν αισθάνονται ασφαλείς στη Λιβύη".

Στην Κατάνια της Σικελίας ακτιβιστές εμπόδισαν με μικρά πλοιάρια τον απόπλου του υπερσύγχρονου πλοίου της φιλανθρωπίας "Aquarius" προς τη Λιβύη, της γνωστής ΜΚΟ "Γιατροί χωρίς Σύνορα", θυγατρικής των αμερικάνικων Υπηρεσιών, που εμπλέκεται στην κερδοφόρα επιχείρηση "μετανάστες-πρόσφυγες". Οι ακτιβιστές (σύντομα θα τους αποκαλέσουν ξενόφοβους, ρατσιστές, ακροδεξιούς και σια) τόνισαν: “Το πλοίο επιστρέφει στη Λιβύη για να φορτώσει κι άλλους παράνομους μετανάστες για την Ιταλία... Ειρηνικά, αλλά και αποφασιστικά δράσαμε για να διαμαρτυρηθούμε, για τους απαράδεκτους πνιγμούς στη θάλασσα που προκαλούν οι ΜΚΟ που καλλιεργούν το όνειρο του Ελντοράντο στους παράνομους μετανάστες για να έρθουν στην Ιταλία... Αυτό συμβαίνει καθημερινά στη Μεσόγειο κι εμείς είπαμε φτάνει... Όχι άλλες αποβιβάσεις, ποτέ πια σιωπηρή γενοκτονία εναντίον του ιταλικού λαού, ποτέ πια νεκροί μετανάστες στη θάλασσα”.
Το ιταλικό λιμενικό απομάκρυνε τους ακτιβιστές και προσήγαγε ορισμένους. Από τη μεριά τους οι εμπλεκόμενες ΜΚΟ  και ιδιοκτήτριες του πλοίου "Γιατροί χωρίς Σύνορα" και "ΣΟΣ Μεσόγειος" (Medici senza Frontiere και Sos Mediterranee) αντέκρουσαν τις καταγγελίες μέσω του εκπροσώπου τους Nicola Stalla: “Αστήρικτες κατηγορίες. Η δράση μας είναι διαφανής και θα συνεχίσουμε έτσι. Στις 7 Μάη μεταφέραμε στην Καλαβρία με το πλοίο 'Aquarius' 731 μετανάστες. Επικεντρωνόμαστε σ' αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Έχουμε δώσει δέουσες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, σε όλους τους θεσμούς και όργανα... Η δράση μας έχει βάση το διεθνές δίκαιο, το θαλάσσιο δίκαιο, το ευρωπαϊκό και ιταλικό δίκαιο”...
Τι ειρωνεία... μετέφεραν 731 "μετανάστες" στην Καλαβρία, εκεί που χθες οι δικαστές συνέλαβαν 68 "φιλάνθρωπους" και μεταξύ αυτών τον Leonardo Sacco, τον "Μίστερ Ευσπλαχνία" για το "μεγαλειώδες έργο του υπέρ των μεταναστών".
Τι ειρωνεία... όλα αυτά συνέβαιναν όταν τις ίδιες ώρες οι δικαστές του Τορίνο άνοιξαν εκ νέου το φάκελο του μυστηριώδους θανάτου της 46χρονης δικηγόρου Σομαλικής καταγωγής Deeqa Aden Gureye Dego, που είχε ανακαλύψει ποιοι διαχειρίζονταν το δίκτυο λαθρομετανάστευσης με κέρδη εκατομμυρίων.

 "Υπάρχει τόσο πολύ χρήμα που διατίθεται για την υποδοχή μεταναστών,
που προσελκύει το ενδιαφέρον εγκληματικών οργανώσεων
και λέω αυτό στη βάση ορισμένων ερευνών"
Carmelo Zuccaro, Εισαγγελέας της Κατάνιας

Ο εισαγγελέας Zuccaro είναι σαφής: "Υπάρχουν στοιχεία για το ενδιαφέρον της μαφίας στην υποδοχή προσφύγων".
"Διακριτικά" επισημαίνει: "Το περασμένο Σάββατο έφθασε στην Κατάνια ένα πλοίο ΜΚΟ με 498 μετανάστες κι ένα πτώμα ενός νεαρού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από διακινητή γιατί δεν έβγαλε το καπέλο του. Αν στα πλοία των ΜΚΟ υπήρχαν αστυνομικοί της αστυνομίας μας, θα είχαμε συλλάβει τους διακινητές και θα βρισκόταν στις δικές μας φυλακές".
Ο εισαγγελέας της Κατάνιας Zuccaro δίνει σαφή στοιχεία στην επιτροπή της ιταλικής βουλής: «Από τους μετανάστες που φθάνουν στην Ιταλία μόνον ένα πολύ μικρό ποσοστό έχει δικαίωμα ασύλου, οι μεγάλη πλειοψηφία ανήκει στο παράνομο δίκτυο και γίνεται θύμα των κυκλωμάτων. Το καθήκον μου ως εισαγγελέας είναι να επισημάνω όλα αυτά. Ας αποφασίσουμε ποιους πρέπει να σώσουμε κι ας πάμε εκεί να τους παραλάβουμε εκεί εμείς χωρίς να τροφοδοτούμε το κύκλωμα μετανάστευσης».
Ο εισαγγελέας του Τράπανι Σικελίας Cartosio κλήθηκε κατεπειγόντως στην Επιτροπή της ιταλικής βουλής που συστήθηκε για αυτά τα ζητήματα και συνεδρίασε "κεκλεισμένων των θυρών", αφού άσκησε δίωξη κι ερευνά 3 στελέχη της ΜΚΟ "Γιατροί χωρίς Σύνορα"  που πηγαινοέρχονται στη Λιβύη κι οι οποίοι έδιναν αναλυτικές οδηγίες στους πρόσφυγες για το πως να αποφύγουν και να αποκρύψουν από τις αρχές τα πραγματικά τους στοιχεία και τους λόγους που βρέθηκαν στην Ιταλία.
Το συμπέρασμα αβίαστο... Αυτές οι ΜΚΟ της "κοινωνίας των πολιτών"-Σόρος, είναι πιο επικίνδυνες από τη Μαφία!
Η άρνηση των ΜΚΟ, το ΟΧΙ στη συμμετοχή επίσημων αρχών στα πλοία τους, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ΝΑΙ στην κερδοφόρα επιχείρηση "μετανάστες-πρόσφυγες"

Βέβαια υπάρχουν πάντα οι "καλοθελητές", το νέο αφήγημα του "ευρωπαϊκού πατριωτισμού" των "Radical chic", που όπως εφηύραν τους "επιστήμονες" υπέρ της καύσης των απορριμάτων, τώρα σε διατεταγμένη υπηρεσία εφηύραν τους "επιστήμονες" της τεκμηρίωσης και ιατρικώς της λαθρομετανάστευσης, στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης.
Μια ομάδα "ερευνητών" της Βιολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας ανατρέπει τα πάντα, ακόμη και τα σχετικά με τους εμβολιασμούς. Τι μας λένε τα καλόπαιδα: "Όχι μόνον στην οικονομία, αλλά και στο ανοσοποιητικό μας σύστημα έχουμε μεγάλη ανάγκη τους μετανάστες". Το ιταλικό "left.it" μας λέει πως όχι μόνον η επιμειξία που επιζητεί ο "αριστερός" Μελανσό στη Γαλλία, η αναγκαιότητα για την οικονομία και την επίλυση του δημογραφικού που προωθεί η κοσμοπολίτικη "αριστερά" της Ευρώπης (θυμάστε τον υπουργό Ξυδάκη;), αλλά κι η δεξιά, θα βοηθήσει και στην αντιμετώπιση ασθενειών με την "μετανάστευση"!
Σε τι κόσμο ζούμε;
Απέναντι σ' αυτή την επίθεση έχει δώσει απαντήσεις η ιστορική αριστερά.
Οι επισημάνσεις του Θύμιου Παπανικολάου -περιοδικό "Ρεσάλτο"- δεν επιδέχονται ερμηνείες:
- Καρλ Μαρξ: ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 
Κι από το φιλόξενο "PRESS-GR" είχαμε επισημάνει το θέμα πριν αρκετό χρόνο: Oι κλασικοί του Mαρξισμού, εκτός από "ομοφοβικoί" ήταν και "ρατσιστές-ξενόφοβοι"...
Αν και οι "Radical chic" της παγκοσμιοποίησης δεν αντέχουν, ή σωστότερα δεν αξίζουν μιας ιδεολογικής αντιπαράθεσης, θα μπορούσαμε να του δώσουμε την "απάντηση" του Αντόνιο Γκράμσι, τον οποίο συχνά πυκνά επικαλούνται ως άλλοθι:
 
«Το σημείο εκκίνησης είναι "εθνικό"
κι απ' αυτό το σημείο εκκίνησης
πρέπει να λάβεις τις αποφάσεις των κινήσεων»

Antonio Gramsci, Quaderni del carcere, σελ. 1729.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση