GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία (με εκπλήξεις) του Βενιζέλου στη Βουλή...


8 σχόλια

  1. ΔΥΣΤΗΧΟΣ είναι έξω Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ελεγε για τους λογαριασμούς από της μίζες τηλεφωνικούς αριθμούς... Φταίει ο Ελληνικός λαός ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ... Φταίει ο Ελληνας που τον έχει εν ζωή και βεβαία φταίει... Φταίνε οι ΆΤΙΜΟΙ πολίτικοι που είναι στην βουλή και Βεβαία και παίζουν το έργο [ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΆΜΕ] ... Φταίει Η δικαιοσύνη που έκλεινε τα μάτια για 40 χρονιά και ΒΕΒΑΊΑ φταίει.. Ακούω και τον ΦΑΣΊΣΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΆΤΟ ΒΟΡΙΔΗ να λέει ότι θα φορολογηθούν ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !!!! Όταν αυτός ο φασίστας έλεγε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 καλήμερα Ελλάδα στην Μαγδα την κοπέλα που μαζί με τον Παπαδάκη κάνει την εκπομπή Καλήμερα Ελλάδα όταν κυβερνούσαν με το ΠΑΣΟΚ να πουλήσει το πατρικό της σπίτι που ΚΛΗΡΟΝΌΜΗΣΕ από τους γονείς της άλλα για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ...ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΑ ΈΛΕΓΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΥΤΟΣ..... ΝΑΙ αυτός ο φασίστας με τον άλλο φασίστα Βενιζέλο κλαίνε σήμερα για του πτωχούς!!!!!! Ο ΣΎΡΙΖΑ θα διαλύσει διοτι ήταν δειλός, ανίκανος, να τους κλείσει ΦΥΛΑΚΉ .. ΒΑΙΒΕΑ ήταν δύσκολο διοτι οι κατοχικές δύναμης πάντα προστάτευαν τους μαυραγορίτες και δοσίλογο τους..

    Πάμε τώρα στα οικονομικά -μαθηματικά που έμαθα εγώ και που θα έπρεπε να τους είχαμε ξεκα--θαρίσει...

    Σκεφτείτε το εξής: Εάν είχαν επενδυθεί ΜΌΝΟ 10.000 ευρώ από της εισφορές που έχετε δώσει στον ασφαλιστικό σας φορέα που ΠΆΝΤΑ θα είχαν αναπτυχθεί για 40 χρόνια ΑΠΌ τον κεντρικό τραπεζίτη με μέση απόδοση ανά έτος 8% [Στης ΑΓΟΡΕΣ] θα ήταν ΜΟΝΟ οι 10.000 ευρώ πάνω από 217.000 ευρώ στα 40 ΧΡΟΝΙΆ ...

    ΑΝ ΕΊΧΑΤΕ καταβάλει 20.000 ευρώ - διπλάσιο δηλαδή - τα 217.000 ευρώ στα 40 ΧΡΟΝΙΆ θα είχαν γίνει 434.000 χιλιάδες ευρώ...ΚΑΙ ερωτώ σε 40 χρόνια εργασιακού βίου υπάρχει εργαζόμενος να έχει καταβάλει ΜΌΝΟ 20.000 ευρώ !!!ΝΑ ΠΩΣ αγοράζουν τα ξένα ασφαλιστικά ταμεία την ΕΛΛΆΔΑ ;;;...ΝΑ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝ ΖΩΉ... Θα πρέπει να κάνετε αντίσταση σε ΑΠΌ--ΚΌΜΜΑΤΑ με όποιο κόστος ΠΑΣΟΚ--με την μπούργκα της δημοκρατικής παράταξης...ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ...ΠΟΤΆΜΙ..
    ΚΑΙ ΣΎΡΙΖΑ... Το Κ.Κ.Ε είναι καλό να χειραγωγεί τους αγώνες...

    Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και με την βούλα.. Αν θυμάστε είχαν φτιάξει γραφεία για να πουλάνε ΕΝΟΙΚΙΆΖΟΥΝ εργαζόμενους σε εργολάβους ΠΟΥ τους είχαν δώσει ακόμα και της καθαρίστριες σε εργολάβους η άγια οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ τους οποίους εργολάβους θα τους ΠΛΉΡΩΝΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΥΒΑΡΝΑΣ...

    Η ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και τότε ίσως μπουν οι βάσεις να ελευθερωθούν ΛΑΟΊ μαζί και ο Ελληνικός...

    Uros..




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΟΥΒΑ ΜΠΩΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ???? ΞΕΦΤΊΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΚΌΜΑ..

    Κουβανική βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών.

    Σημαντικές παραγωγές όπως φωτισμό LED, επαγωγικές εστίες, τηλεοράσεις και ψηφιακής τηλεόρασης κουτιά για τη στήριξη στρατηγικών προγραμμάτων για το έθνος... Από την τρέχουσα ανάπτυξη και τις προοπτικές του τομέα αυτού σας καλούμε να μοιραστείτε με τους διαχειριστές τους κατά τη διάρκεια του Φόρουμ μας...

    Όταν ξεκινάτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα Vicente de la O Levi, Πρόεδρος του ΟΣΔΕ GELECT υπενθύμισε ότι, παρόλο που η Ομάδα Ηλεκτρονικής γιορτάζει τα είκοσι χρόνια ύπαρξης, το ξεκίνημά της στην ημερομηνία Κούβα πίσω πριν από πολλά χρόνια.

    [ Από τα τέλη της δεκαετίας του '60 του περασμένου αιώνα, τα πρώτα βήματα έγιναν στη χώρα μας σε αυτόν τον τομέα. Κάνοντας την πρώτη της Κούβας υπολογιστή, θέμα που εξετάζεται διεξοδικά από μόνη της αυτή την Στρογγυλή Τράπεζα, ξεκίνησε την πορεία του αυτό που είναι τώρα η βιομηχανία μας ], είπε.

    Ο ίδιος επίσης τόνισε ότι παράγονται πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία των οποίων κύριος προορισμός ήταν το τέλος του σοσιαλιστικού στρατοπέδου. Ωστόσο, με την άφιξη της Ειδικής Περιόδου ήταν όχι μόνο η κύρια εξαγωγική αγορά χάνεται, αλλά και η κύρια πηγή των προμηθειών για τη διατήρηση της παραγωγής.

    Στη δεκαετία του '90 αρχίζει μια αναδιάρθρωση των ιδρυμάτων που εμπλέκονται στον τομέα αυτό μέχρι το 1997 Electronic Ομάδα που ιδρύθηκε από τον διοικητή της Επανάστασης Ramiro Valdes Menendez δημιουργείται.

    Μέχρι Δεκέμβριο του 2016 Electronic ομάδα αποτελούνταν από:

    Ηλεκτρονικά Εταιρείας Ερνέστο Τσε Γκεβάρα (φωτοβολταϊκά πάνελ και εφαρμογές)

    Εταιρεία GEDEME (λύσεις Υπολογιστών: Ταμπλέτες και υπολογιστές? LED φωτιστικά και οι λαμπτήρες και επαγωγικές εστίες)

    Εταιρεία Electronics (τηλεοράσεις και κουτιά για την ψηφιακή τηλεόραση)

    Η εταιρεία Κεραίες Villa Clara

    TechnoLab

    SEISA (Ασφάλεια Εταιρείας και Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους εισβολείς)

    CEDAI (Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί)

    COPY (κοινοπραξία για επενδύσεις στις τηλεπικοινωνίες)

    CubaElectrónica (Import and Export)

    Ανάπτυξη Κέντρο Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΟΥΒΑ ΜΠΩΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ???? ΞΕΦΤΊΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΚΌΜΑ..

    Όπως αναφέρθηκε από De la O Levi για το τρέχον έτος νέες εταιρείες εντάχθηκαν στην ομάδα, μεταξύ των οποίων τονίζουν την εταιρεία και λέβητες ψύξης (Alastor), οι λέβητες και ψύξη Ινστιτούτο, η είσοδος της Villa Clara και η εταιρεία MIDAS.

    Μία από τις αναπτυξιακές πολιτικές της Ομάδας Electronics είναι αυτές που σχετίζονται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος του ΟΣΔΕ GELECT σημειωθεί ότι η κατασκευή των ηλιακών κυττάρων με ετήσια εκτιμώμενη 60.000 paneles─ περίπου 15 MegaWatts─ έχει προτεραιότητα .

    Εμείς παράγουμε επίσης ορισμένα 280 000 ετήσια επαγωγικές εστίες για την υποστήριξη του προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας και διατίθεται από το εμπορικό δίκτυο MINCIN σε εθνικό νόμισμα... Αυτή η συσκευή έρχεται με μια οικογένεια με γλάστρες, τηγάνι καφέ].

    Ο διαχειριστής πρόσθεσε επίσης ότι σήμερα η βιομηχανία παράγει LED φώτα διάφορες μορφές όπως σωλήνες 9W, 14 W και βολβούς. Το 2015 υπήρχαν 500 χιλιάδες μονάδες, ενώ για το τρέχον έτος αναμένεται να παραδώσει ένα εκατομμύριο 900 χιλιάδες μονάδες.

    Σε άλλο σημείο του χώρου που περιγράφονται στην αγορά ως μέρος αυτής της πολιτικής ηλιακών θερμοσιφώνων για το δημόσιο τομέα, αλλά σύντομα θα διανεμηθεί στην κατοικημένη. Αυτό θα συμβεί για περίπου 100.000 θερμαντήρες..


    Σχολιάζοντας σχετικά με τα προγράμματα για την προώθηση της ψηφιακής τηλεόρασης στη χώρα Levi ανέφερε ότι επί του παρόντος κουτιά και τις τηλεοράσεις για να συμβεί.

    [Αρχικά έχουμε την κατασκευή κιβωτίων της κανονικής ευκρίνειας, υψηλής ευκρίνειας τότε? Παράλληλα εισάγονται στην αγορά LED τηλεοράσεις 32 ιντσών. Είναι δοκιμάζει αυτή την περίοδο το πλαίσιο Android που θα παράγονται και διατίθενται στην αγορά από τον Οκτώβριο ], είπε .

    Ένα νέο χαρακτηριστικό ήταν εξήγησε ότι ήδη ολοκληρώσει το πρωτότυπο του smart TV που ενοποιεί υψηλής ευκρίνειας με σύστημα Android σε μία μονάδα. της αγοράς της για το 2018 αναμένεται.Επί του παρόντος τηλεοράσεις HD 32 ιντσών συμβαίνουν, όμως σύντομα έρχονται στην αγορά ως 42, 48 και 52 ίντσες...[ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙ ΜΑΣ;;}


    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΟΥΒΑ ΜΠΩΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ???? ΞΕΦΤΊΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΚΌΜΑ..

    GEDEME: Φορητοί υπολογιστές, ταμπλέτες και περισσότερα..

    Ιδρύθηκε το 1984 ως ειδικό αναπτυξιακό έργο για τις ηλεκτρονικές τεχνολογίες, GEDEME εισάγεται απευθείας στην πολιτική της αποδοτικής χρήσης της ενέργειας, με την παραγωγή των λαμπτήρων LED, λαμπτήρες LED και επαγωγικές εστίες? Επίσης, υποστηρίζει την πολιτική της μηχανοργάνωσης της κοινωνίας, με την παραγωγή επιτραπέζιων υπολογιστών που διανέμονται και διατίθενται στο εμπόριο από Cpextel.SA, επιτυγχάνοντας επίπεδα παραγωγής το 2008 έως 110 000 μονάδες του υπολογιστή.

    Πρόσφατα, μια νέα γραμμή παραγωγής των υπολογιστών έχουν σχεδιαστεί ουσιαστικά άνοιξε την παραγωγή του φορητού υπολογιστή και tablet , όπως όλοι γνωρίζουν, με τη συμμετοχή του 1ου Αντιπροέδρου Miguel Diaz Canel.

    Αυτό είναι το έργο σχεδιάστηκε το 2016 και η οποία συμμετέχει επίσης κινεζική στρατηγικούς εταίρους και το Πανεπιστήμιο Επιστημών πληροφορίες, ΟΣΕ. Ο κύριος στόχος είναι να εισαγάγει νέα προϊόντα με σχέδια Κούβα, λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από την κουβανική μηχανικούς, ενισχύοντας έτσι εγκεκριμένων πολιτικών , [δήλωσε ο Fernando Fernandez Fernandez, Διευθυντής Έργων Πληροφορικής Solutions Company GEDEME.

    2017 σχέδια παραγωγής.

    Και από την άποψη της παραγωγής GEDEME σχεδιάζει σχέδια παραγωγής για το έτος 2017:

    1.250.000 λαμπτήρες LED.

    250 000 λαμπτήρες LED.

    40 000 Επαγωγής.

    Desktop PC 52400.

    12 000 Laptop

    38 000 δισκία

    Μιλώντας Fernández Fernández εξήγησε ότι τα προϊόντα αυτά ενσωματώνουν επίσης παραγωγές από άλλες εταιρείες ΟΣΔΕ όπως στην περίπτωση των οθονών που παράγονται σήμερα στην Εταιρεία Βιομηχανίας Ηλεκτρονικών, UPS ή εφεδρική δύναμη και εκτυπωτές γραφίτη που είναι που παράγονται στην ηλεκτρονικά εξαρτήματα Pinar del Río.

    Σήμερα όλα από αυτά τα προϊόντα λογισμικού που πωλούνται χονδρικώς , που προορίζονται κυρίως για θεσμών και κρατικών επιχειρήσεων μέσω της Κούβας Ηλεκτρονικής και Copextel. Α.Ε., που εκτελεί εθνικό επίπεδο διανομής..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΟΥΒΑ ΜΠΩΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ???? ΞΕΦΤΊΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΚΌΜΑ..


    Στοίχημα ενέργειας....

    Εν τω μεταξύ Company Ηλεκτρονικά, Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, στο Pinar del Rio, βυθίζεται, όπως GEDEME στη μηχανοργάνωση και ηλεκτρονική ανάπτυξη της Κούβας... Εγκαινιάστηκε από τον Αρχηγός Φιντέλ Κάστρο στις 8 Οκτωβρίου 1987, με στόχο την ανάπτυξη πολύ μικρών ηλεκτρονικών ειδών.

    Για να πω Ιβάν Γκονζάλες Πίτα, διευθυντής της εταιρείας, μετά την πτώση του σοσιαλιστικού στρατοπέδου ηλεκτρονικών ήταν σοβαρά χτυπημένο. Με την εφευρετικότητα των μηχανικών του παλιού εργοστασίου της ημι-αγωγών σε μια μικρή παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ μετατρέπεται και πάλι...

    Από τη στιγμή που εμφανίστηκε ως ηλεκτρικές γραμμές πίσω, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας παράγουν, ρυθμιστές βάση, διαλείπουσα, αλλά και την προστασία της γραμμής ρεύματος. Επίσης άρχισε να κατασκευάζει τη γραμμή των μονόχρωμων γραφίτη και αρχίσουν να χρησιμοποιούν μαγνητισμό για να σώσει ντίζελ σε αντιστοιχία με δημιουργούνται οι κιλοβάτ , «πρόσθεσε Gonzalez.

    Ο ίδιος επίσης τόνισε την παραγωγή φωτοβολταϊκών (PV) ως την κύρια γραμμή της Pinar del Rio εταιρείας, με άμεσο αντίκτυπο στην παραγωγή και τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

    Από αυτή την άποψη, το 2001 οι πρώτες πλάκες που κατασκευάζονται με ισχύ 5 Watt. «Με τη σημερινή τεχνολογία μπορεί να παράγει πάνελ μορφή μέχρι 320 βατ,» είπε ο ειδικός.

    Σύμφωνα με τον μηχανικό, η τρέχουσα ικανότητα παραγωγής 15 μεγαβάτ (MW) , χάρη σε μια στάδια επενδυτική διαδικασία, η οποία αποσκοπούσε να αυξήσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας παραγωγής.

    Στην ομιλία του τόνισε ότι η εταιρεία έχει φτάσει την αντικατάσταση του εγχειριδίου συγκόλληση των φωτοβολταϊκών κυττάρων από ένα αυτόματο μηχάνημα υψηλής παραγωγικότητας, το οποίο πληροί τα διεθνή πρότυπα για αυτό το είδος του εξοπλισμού και της παραγωγής.

    Στην εταιρεία ηλεκτρονικών εξαρτημάτων έχει ήδη εγκριθεί και ξεκινήσει η διαδικασία των επενδύσεων, προκειμένου να αυξήσει την παραγωγική δυναμικότητα έως 60 MW, καθώς η ανταπόκριση της βιομηχανίας σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα: παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Και το εθνικό πρόγραμμα για την εγκατάσταση 700 MW σε φωτοβολταϊκά πάνελ εγκρίθηκε.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς , το 2016 το εργοστάσιο ανέλαβε την παραγωγή των απομονωμένων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για τα σπίτια που ήταν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τα συμβατικά συστήματα δικτύου , όλα από την εμπειρία της στην παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ και η διάνοια των μηχανικών και τεχνικών. Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10.000 μονάδες αυτού του τύπου.

    «Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή του πρώτου φωτοβολταϊκών συστημάτων έγχυση στο δίκτυο του 1 KW, προς πώληση στο κοινό σύντομα. Copextel με διαίρεση του Ecosol Ενέργειας θα χρησιμεύσει ως εγκαταστάτης και υποστήριξη των συστημάτων αυτών, «μπροστά στην Στρογγυλή Τράπεζα González. Επιπλέον, παρέχεται ένα τοις εκατό τη χρηματοδότηση για την αγορά ανταλλακτικών και τη βιωσιμότητα των συστημάτων αυτών.

    Είχε μάθει στο διάστημα με την εταιρεία 5000 φορτιστές μπαταριών για ηλεκτρικά ποδήλατα παράγονται επίσης παράγουν τρία είδη των απλών ταινίες με προστατευτική, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας? και το μέλλον τους εκτυπωτές παραγωγής.

    Έχουμε έρθει εδώ με το ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των ανθρώπων, εκτός από την αίσθηση του ανήκειν των εργαζομένων της εταιρείας.

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ ΄΄΄΄ΓΡΑΜΝΑΝΟΤΖΟΛΙΑΔΩΝ


    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΟΥΒΑ ΜΠΩΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ???? ΞΕΦΤΊΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΚΌΜΑ..

    Ε & Α ζωτικής σημασίας για την componte βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών..

    Συνεχίζοντας την ανάλυση του θέματος, μέλος της ειδικής ομάδας Ricardo González Dunn, διευθυντής ΟΣΔΕ Ανάπτυξης, έδωσε μια παρουσίαση σχετικά με το πώς η Ομάδα Ηλεκτρονικής δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης, επιτρέποντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

    Τα νέα προϊόντα ή βελτίωση των υφιστάμενων, ανάλογα με το τι χρειάζεται και τα χαρακτηριστικά της χώρας μας, ο πληθυσμός, να επιτρέψει την εγχώρια βιομηχανία να αναπτύσσεται, να εδραιώσει και να αναπτύξει.

    Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία δίνει προτεραιότητα εφαρμοσμένης έρευνας για συγκεκριμένο σκοπό, με στόχο τη μελέτη των υφιστάμενων τεχνολογιών στον κόσμο και την εφαρμογή τους στην Κούβα, την προσαρμογή στις κλιματικές, ηλεκτρικό σύστημα, τον τρόπο ζωής και την κατανάλωση.

    Σύμφωνα με τον Ricardo González, οι νέες εξελίξεις που έχουν επιτευχθεί με τους μηχανικούς και τεχνικούς, μαζί με τα πανεπιστήμια, αυτοί είναι εκείνοι που επέτρεψαν την ανάπτυξη της παραγωγής των εταιρειών του Ομίλου.

    «Όταν μια ομάδα που αναπτύχθηκε από την ομάδα μας παράγεται, πληροί τις απαιτήσεις για την ενεργειακή απόδοση, την ηλεκτρική ασφάλεια και αντοχή στη διάβρωση του τροπικό κλίμα. Όλα αυτά δοκιμάζεται στα εργαστήρια τόσο την ομάδα και την εξωτερική μας LABET στο Cojimar, η οποία είναι η Tropicalization «, πρόσθεσε ο ειδικός.

    Για να πω Γκονζάλες, οι γραμμές της ανάπτυξης της ομάδας που συνδέεται με τις πολιτικές που ορίζονται από τη χώρα, όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ενεργειακή απόδοση, μηχανοργάνωση της κοινωνίας, ψηφιακή τηλεόραση και την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις.

    «Εργαζόμαστε επίσης για την ανάπτυξη έργων με την καλλιέργεια οικιακού αυτοματισμού CEDAI να αυξήσουν την απόδοση, τα έργα κατασκευής και εγκατάστασης μονάδων αφαλάτωσης, προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση της ξηρασίας και SEISA σε ολοκληρωμένα συστήματα προστασίας φωτιά και αστραπές..

    ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=yI5L98QSAVA

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ;;;MNHMONIA, ΚΑΙ ΣΚΑΤΆ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΡΆΓΕΙ

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν φορέσεις ή δεν φορέσεις γραβάτα άχρηστε τσίπρα, αλλά από τσίπρα ξετσίπωτο τι άλλο να περιμένεις από το να θέλει να πουλήσει για μαγκιά και το κατούρημα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούγωντας την ... "Βουλή ΤΩΝ Ελλήνων" τώρα, ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΏΞΕΙΣ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ... ΗΘΩΝ ... ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΩΝ κύριο των Οικονομικών!!!!

    Ούτε θέατρο του Σπαθάρη να είταν!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ!!!!

    Μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει Του ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ο Πόνος Της Καρδιάς!!!


    Σκέτος Εμετός!!!!!


    Αυτά Είναι Η "Ελλάδα" Τους!!!

    Κρίμα ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ!!!!!

    ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΈΡΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ!!!!

    18 Μαΐ 2017, 10:59:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση