GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γάμος της Πίπα Μίντλετον - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Παντρεύτηκε πριν από λίγο τον πολυεκατομμυριούχο 40χρονο αγαπημένο της, Τζέιμς Μάθιους, η Πίπα Μίντλετον στην εκκλησία St. Mark στο E...


Παντρεύτηκε πριν από λίγο τον πολυεκατομμυριούχο 40χρονο αγαπημένο της, Τζέιμς Μάθιους, η Πίπα Μίντλετον στην εκκλησία St. Mark στο Englefield, Berkshire, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα παρανυφάκια ανιψάκια της, Τζορτζ και Σάρλοτ.
Η μικρή αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, επέλεξε να σχεδιάσει το νυφικό της ο Βρετανός σχεδιαστής Giles Deacon.
“Η Πίπα ήθελε κάτι κλασικό, αλλά και κάπως τολμηρό για να αντανακλά την προσωπικότητά της” δήλωσε μια φίλη της, με το γαμήλιο φόρεμα να κοστολογείται στις 40.000 λίρες και την Πίπα να το συνδυάζει με χειροποίητες γόβες.
Όπως και η αδελφή της, η Πίπα θα φορέσει ένα δεύτερο φόρεμα στην δεξίωση που θα ακολουθήσει, δημιουργία του ίδιου σχεδιαστή.
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, επέλεξε ένα φόρεμα σε σομόν αποχρώσεις κι ένα ασορτί ιδιαίτερο καπέλο.
Όσο για τον Πρίγκιπα Χάρι, έφθασε στην εκκλησία με τον αδελφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, και χωρίς την σύντροφό του, ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.
Η γαμήλια δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στον ...μόλις 8 στρεμμάτων κήπο της έπαυλης της οικογένειας Μίντλετον.
Δείτε το βίντεο:














Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση