GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν τον αδελφό της Σάσας Μπάστα

Χειροπέδες στον ετεροθαλή αδελφό της τραγουδίστριας Σάσας Μπάστα πέρασαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για ληστεί...


Χειροπέδες στον ετεροθαλή αδελφό της τραγουδίστριας Σάσας Μπάστα πέρασαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για ληστείες και απάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο 37χρονος, τουλάχιστον από πέρυσι τον Ιούνιο, προσποιούμενος τον πωλητή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ερχόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματα του, στα οποία υποσχόταν την πώληση σε αρκετά χαμηλές τιμές και τους έπειθε να τον συναντήσουν σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, προκειμένου να προβούν στην αγοραπωλησία των συσκευών.

Στη συνέχεια, όταν συναντούσε τα θύματα του, αρχικά απαιτούσε την προκαταβολή του εκάστοτε ποσού, με την υπόσχεση να τους παραδώσει τις συσκευές που είχαν ζητήσει και μόλις παραλάμβανε τα χρήματα, διέφευγε από το σημείο με αυτοκίνητο.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι παθόντες δεν επιθυμούσαν να προκαταβάλλουν το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό, καθότι απαιτούσαν να δουν πρώτα τις συσκευές, τότε ο κατηγορούμενος δεν δίσταζε με την απειλή όπλου ή μαχαιριού να τους αφαιρεί τα χρήματα που κατείχαν.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν πέντε περιπτώσεις, εκ των οποίων τρεις ληστείες και δύο απάτες.

Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης και επιπλέον είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

1 σχόλιο

  1. Τι φταίει βρε λεβέντες η Σάσα Μπάστα, ώστε να διασύρετε, από σας, για τον ετεροθαλή, μάλιστα, αδελφό της; Σοβαροί να είμαστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση