GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος να εγκαταλείψει τον ΠΑΟ ο Αλαφούζος μετά τα χθεσινά επεισόδια

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τα κοινά του Παναθηναϊκού σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Πανα...


Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τα κοινά του Παναθηναϊκού σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο και εκ των στενότερων συνεργατών του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο τελευταίος φέρεται ότι δεν αντέχει άλλο με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει τον χώρο.

Στη μικτή ζώνη του γηπέδου ο Χρήστος Παναγόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως «είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές για τον Παναθηναϊκό», ενώ πρόσθεσε ότι «δώσαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.»

 «Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα. Την Πέμπτη θα συγκληθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα εξεταστούν με κάθε λεπτομέρεια οι τρόποι αντίδρασής μας και θα αποφασιστεί εάν ο σύλλογος θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση».

Και κατέληξε: «Η επόμενη ημέρα θα κριθεί με βάση τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές. Γνωρίζουμε οτι η άποψή τους και η έκθεση του γιατρού είναι διαφορετικές με το τελικό αποτέλεσμα, που ήταν η διακοπή του αγώνα. Θα εξεταστούν όλα στο αυριανό συμβούλιο όπου και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο σύλλογος με τον μεγαλομέτοχο που έχει αυτή τη στιγμή».

Μαυροκουκουλάκης: "Είναι ντροπή"

«Ντροπή» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ, ενώ για τη διακοπή του ματς τόνισε: «Έχω  γυρίσει όλα τα γήπεδα του κόσμου με όλες τις ιδιότητες από την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ. Αυτό το βράδυ, ο ΠΑΟΚ βλέποντας ότι χάνει ένα ματς αέρα στο γήπεδο αγωνιστικά, επέλεξε να το κερδίσει άνανδρα, προσποιούμενος.
Σε ότι αφορά ύφος της ανακοίνωσης μία λέξη έχω να πω: ντροπή. Στο αυριανό Δ.Σ. θα βάλω, θα προσθέσω όλη την εμπειρία μου για το καλό του κόσμου του Παναθηναϊκού που αγαπώ. Δεν θέλω να μπαίνω σε λεπτομέρειες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το βλέπεις ως ποδόσφαιρο. Ούτε να προσποιείσαι, ούτε να κερδίζεις άνανδρα». 

ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Την ώρα των διαβουλεύσεων στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης μετά από υπόδειξη του βοηθού του, απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τους Εβγέν Σακχόφ και Ουσμάν Κουλιμπαλί, οι οποίοι «πρωταγωνίστησαν» στη σύρραξη των παικτών στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Οι δύο παίκτες αλληλοχτυπήθηκαν, έγιναν αντιληπτοί από τον βοηθό διαιτητή ο οποίος ενημέρωσε τον Κομίνη και ο τελευταίος εφάρμοσε τον κανονισμό, έστω και με αρκετή ώρα καθυστέρηση.
Από μία κίτρινη είδαν οι Μάρκους Μπεργκ και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για συμμετοχή στα επεισόδια. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση