GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή από παραπληγικούς - ΦΩΤΟ

Συμβολική διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή πραγματοποίησαν για λίγες ώρες, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών...


Συμβολική διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή πραγματοποίησαν για λίγες ώρες, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, αρνούμενοι να αποχωρήσουν, μέχρι να συναντηθούν με την αρμόδια αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου επέμεναν να την συναντήσουν στη Βουλή για να της εκφράσουν όπως είπαν, την αντίθεση τους στις μνημονιακές πολιτικές που στοχοποιούν τα δικαιώματα τους και να της ζητήσουν να μην περικοπούν οι παροχές και τα επιδόματα τους.
Μετά από μεσολάβηση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή αποχώρησαν καθώς τους διαβεβαίωσε ότι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσο Πετρόπουλο, δεσμεύτηκε ότι θα επανεξεταστούν τα αιτήματα τους και δεν θα τους γίνουν περικοπές.

Οι εκπρόσωποι των Ατόμων με Ειδικής Ανάγκες, που το πρωί συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκαν και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή παίρνοντας διαβεβαιώσεις από στελέχη του κόμματος ότι, θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα τους.
Αμέσως μετά συναντήθηκαν στο γραφείο του στη Βουλή και με τον επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη. «Δίνουμε σκληρή μάχη, πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις για την επίλυση των προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, θα συνεχίσουμε να ασκούμε πιέσεις με συγκεκριμένες προτάσεις στη Βουλή», τους διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο κ. Θεοδωράκης.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση