GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Σαμαράς για την κατάσταση της υγείας του Παπαδήμου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμάρας επισκέφτηκε στον Ευαγγελισμό τον Λουκά Παπαδήμο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγ...


Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμάρας επισκέφτηκε στον Ευαγγελισμό τον Λουκά Παπαδήμο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.
"Όταν δεν υπάρχει ασφάλεια κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία" σημείωσε ο κ. Σαμάρας.
Όπως ανέφερε ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με τον πρώην Πρωθυπουργό.
"Μίλησα μαζί του, τον είδα. Αισθάνεται από τη μία πλευρά άτυχος αλλά από την άλλη, μέσα στο κακό που συνέβη, τυχερός" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς.
Ο κ. Παπαδήμος, όπως είπε ο Σαμαράς του διευκρίνισε ότι πήρε τον συγκεκριμένο φάκελο από το σπίτι του και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του. Ερωτηθείς «εάν υπάρχουν και πού ευθύνες;» ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι «δεν είναι δική του δουλειά να αποδώσει ευθύνες», ωστόσο υπογράμμισε ότι, όπως του εξήγησε ο κ. Παπαδήμος, ο φάκελος έφτασε στο σπίτι του αφού είχε περάσει έλεγχο, ο οποίος δεν εντόπισε την εκρηκτική ύλη.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

1 σχόλιο

  1. Αντώνη μου ζει ??? πες μου την αλήθεια μόνο εσένα και τον μπενυ εμπιστεύομαι.. ΖΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΣ η τον έφαγαν οι άπλυτοι;;;;;Τι πάθαμε Αντώνη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..να προσέχεις και εσύ μην σου πετάξουν κανένα δυναμιτακι τα κωλόπαιδα... έτσι αγόρι μου αν έχει 40 χωροφύλακες να ζήτησης 49 τώρα πρωθυπουργός ήσουν και ΕΣΎ ΠΑΣΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση