GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΟΨΕΙ της ΠΟΕΔΗΝ! ΣΑΡΩΣΕ ο M. Γιαννάκος, ατύχησε ο Πολάκης. Καθαρή στάση από τη ΛΑΕ

Η παράταξη της οποίας ηγείται ο Μιχάλης Γιαννάκος ήρθε πρώτη και όπως πληροφορείται το Press-Gr κέρδισε θριαμβευτικά τις εκλογές στους ...

Η παράταξη της οποίας ηγείται ο Μιχάλης Γιαννάκος ήρθε πρώτη και όπως πληροφορείται το Press-Gr κέρδισε θριαμβευτικά τις εκλογές στους εργαζομένους στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, δικαιώνοντας έτσι την αγωνιστική του δράση για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την δυναμική αντιμετώπιση της κυβερνητικής πολιτικής στον χώρο.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για την επανεκλογή του κ. Γιαννάκου και στην προεδρία της ΠΟΕΔΗΝ από την οποία έχει έρθει σε ανοικτή σύγκρουση με τον υπουργό αναπληρωτή Υγείας Παύλo Πολάκη. Ο κ. Πολάκης ήλπιζε σε αποτυχία του κ. Γιαννάκου προκειμένου να "απαλλαγεί" από την παρουσία του...

Στις εκλογές  στο Δρομοκαΐτειο δεύτερη ήρθε η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ, τρίτη η παράταξη που πρόκειται στη Λαϊκή Ενότητα και ακολούθησε το προσκείμενο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψηφοδέλτιο. Ανύπαρκτος είναι στο χώρο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και η ΝΔ. 

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΛΑ.Ε.
Στο μεταξύ πηγές από την ΛΑΕ διαψεύδουν, όπως και το ηγετικό στέλεχός της Βασίλης Πριμικήρης, ότι υπήρξε πολεμική εναντίον της πλευράς του Μιχ. Γιαννάκου προς όφελος της κυβέρνησης.
"Αυτά δεν ισχύουν και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα" τονίζουν οι ίδιες πηγές και επισημαίνουν ότι "από τη συμμαχία των αντιμνημονιακών δυνάμεων δεν αποκλείουμε κανέναν που μάχεται ενάντια στην ακολουθούμενη πολιτική. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν διαφορές, δεν σημαίνει ότι δεχόμαστε οποιαδήποτε άλλη επιλογή..."

Κατά πληροφορίες επίσης μετά τα αποτελέσματα στελέχη από το ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ στο Δρομοκαΐτειο ήρθαν σε επικοινωνία με τον Μ. Γιαννάκο και τον συνεχάρησαν για τη νίκη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση