GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητείται φόρμουλα για την ελάφρυνση του χρέους

Εντατικές διαβουλεύσεις σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες με στόχο την προετοιμασία μιας συνολ...


Εντατικές διαβουλεύσεις σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες με στόχο την προετοιμασία μιας συνολικής απόφασης για την Ελλάδα, η οποία θα συζητηθεί στο Εurogroup της 22ας Μαΐου.
Μετά την επίτευξη συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών, το βάρος πλέον έχει εστιαστεί στην εξεύρεση ενός κοινού τόπου για την ελάφρυνση του χρέους, κάτι που ζητάει επιτακτικά το ΔΝΤ προκειμένου να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.
Σύμφωνα με κοινοτική πηγή στις Βρυξέλλες, μέσα στην εβδομάδα και ειδικότερα στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου της Ομάδας G7, που θα γίνει μεταξύ 11 και 13 Μαΐου στο Μπάρι της Ιταλίας, θα γίνουν οι τελευταίες διαβουλεύσεις μεταξύ των Ευρωπαίων και το ΔΝΤ, ώστε να ετοιμαστεί ένα σχέδιο συμφωνίας, το οποίο αρχικά θα συζητήσει στους τεχνοκράτες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης, δηλαδή στο Εuroworking Group την προσεχή Δευτέρα και στη συνέχεια στο Εurogroup στις 22 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση