GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Την παραίτησή του από τη θέση του γγ Υποδοχής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής υπέβαλε ο Αναστάσιος Σαλτερής. Την παραίτηση απο...


Την παραίτησή του από τη θέση του γγ Υποδοχής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής υπέβαλε ο Αναστάσιος Σαλτερής.

Την παραίτηση αποκάλυψε, με δημοσίευμά του, ο «Ελεύθερος Τύπος» και την επιβεβαιώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ίδιος ο κ. Σαλτερής.

Όπως διευκρινίζει, έλαβε την απόφαση έπειτα από πρόταση του Χριστόφορου Βερναρδάκη «για να ενταχθώ στο επιτελείο για την παρακολούθηση και τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, μία πρόταση που τη θεωρώ πολύ τιμητική και ενδιαφέρουσα».

Πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής κάνουν λόγο για «μετακίνηση και όχι απομάκρυνση ή παραίτηση», προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα ως συνεργάτης του κ. Βερναρδάκη. Πρόκειται, πάντως, για την τρίτη παραίτηση γγ του υπουργείου, έπειτα από αυτές των Οδυσσέα Βουδούρη και Βασίλη Παπαδόπουλου. Οι ίδιες πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής επισημαίνουν ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν ο νέος γγ και οι δύο γραμματείς για θέματα Υποδοχής και Μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση