GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι βατραχάνθρωποι πριν περάσουν τον Έβρο

Τρεις βατραχάνθρωποι που φέρονται σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ που μετέδωσε την είδηση, να έχουν εμπλακεί στο αποτυχημένο πραξι...


Τρεις βατραχάνθρωποι που φέρονται σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ που μετέδωσε την είδηση, να έχουν εμπλακεί στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, συνελήφθησαν λίγο πριν περάσουν τον Έβρο, στην συνοριακή πόλη της Ανδριανούπολης.
Τα μέλη της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών της Τουρκίας, σχεδίαζαν να φύγουν στο εξωτερικό, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, που προσθέτει πως η σύλληψη έγινε σε ένα χωράφι κοντά στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου Κωνσταντινούπολης - Ανδριανούπολης.
Πρόκειται για έναν υπολοχαγό και δύο επιλοχίες από τους οποίους έχουν γίνει γνωστά μόνο τα αρχικά των ονομάτων τους που είναι A.Ç., Y.Ö. και M.Ö. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ήταν μέλη της ομάδας που είχε ως αποστολή την σύλληψη του Ερντογάν, την νύχτα του πραξικοπήματος.
Οι τρεις τους κατέθεσαν στην αστυνομία πως είχαν φτάσει στην Ανδριανούπολη προκειμένου να περάσουν τα σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση