GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ειδήσεις προέκυψαν από την Γαλλία και την Ισπανία όσον αφορά τους υποψήφιους προπονητές που εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Χθες η Σεντ Ετι...


Ειδήσεις προέκυψαν από την Γαλλία και την Ισπανία όσον αφορά τους υποψήφιους προπονητές που εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Χθες η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Κριστόφ Γκαλτιέ (φώτο), ο οποίος αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα μετά από οχτώ χρόνια (έχοντας εργαστεί και ως βοηθός προπονητή).

Ενδεχομένως, εκτός από μεταγραφικούς λόγους, ο Φρανσουά Μοντεστό να ταξίδεψε στη Γαλλία για να συζητήσει με κάποιον από τους υποψήφιους προπονητές που ακούγονται το τελευταίο διάστημα από τη συγκεκριμένη αγορά.

Την ίδια στιγμή, η Marca στην ηλεκτρονική της έκδοση έγραψε πως οι Πειραιώτες ήρθαν σε επαφή επίσημα με την πλευρά του Φραν Εσκριμπά.

Ωστόσο, τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα για τον Ισπανό τεχνικό, αφού η διοίκηση της Βιγιαρεάλ προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μετά την πολύ καλή πορεία που έχει πραγματοποιήσει φέτος η ομάδα.

Στην Κύπρο, παράλληλα, αναφέρουν ότι υπάρχει «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Δανό προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση