GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αφεντικό που λατρεύουν οι υπάλληλοί του

Ο Wang Xuebao, επικεφαλής μιας εταιρείας συμβούλων επενδύσεων στην Xian City της Κίνας, εφαρμόζει ένα σύστημα χρηματικής ανταμοιβής για...


Ο Wang Xuebao, επικεφαλής μιας εταιρείας συμβούλων επενδύσεων στην Xian City της Κίνας, εφαρμόζει ένα σύστημα χρηματικής ανταμοιβής για να παρακινήσει τους υπαλλήλους του να χάσουν βάρος.
Οι εργαζόμενοι της Xian Jingtian Investment Consulting μπορούν να κερδίσουν 100 γιουάν (15 δολάρια) για κάθε κιλό σωματικού βάρους που χάνουν, στο πλαίσιο συστήματος ανταμοιβής που εφαρμόζει ο προϊστάμενός τους.

Ο Wang Xuebao πρότεινε την ιδέα αφού συνειδητοποίησε ότι τόσο αυτός όσο και το προσωπικό του ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους πίσω από ένα γραφείο χωρίς άσκηση και ακολουθώντας μια ανθυγιεινή διατροφή, με αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους τους.
Το πρόγραμμα των μηνιαίων ανταμοιβών ξεκίνησε τον Μάρτιο και σχεδόν οι μισοί υπάλληλοι ήδη έχουν χάσει αρκετό βάρος. Έχουν αρχίσει να τρώνε υγιεινότερα και πηγαίνουν στο γυμναστήριο όσο πιο συχνά μπορούν, με το σκεπτικό της αύξησης του εισοδήματός τους.
Ο Wang Xuebao δήλωσε στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ότι η επιτυχία της ιδέας του έχει ξεπεράσει κατά πολύ την προσδοκία του, δεδομένου ότι τα ποσοστά παχυσαρκίας στην Κίνα φθάνουν σε επιδημικές διαστάσεις. Εκτιμάται ότι 1 στα 4 παιδιά από την Κίνα θα είναι υπέρβαρα έως το 2030.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση