GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύουν το παραμύθι με τα αντίμετρα"

Καυστικός εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ ...


Καυστικός εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός και το κυβερνών κόμμα «θα κάνει τη βρώμικη δουλειά και μετά θα πάρει την άγουσα για τον πάγκο, όπως όλοι όσοι προσπάθησαν να διαχειριστούν την κρίση του βάρβαρου συστήματος».

«Αυτό το σκληρό πακέτο μέτρων δεν είναι ένα ακόμα μνημόνιο, αλλά "μνημόνιο εις την τετάρτην", γιατί προστίθεται στα προηγούμενα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και πολλαπλασιάζει τα βάρη στο λαό. Και η χώρα που είναι δεμένη στη διακρατική καπιταλιστική ένωση της ΕΕ, είναι δεμένη χειροπόδαρα και με μνημόνια και επιτροπεία διαρκείας», σημείωσε επίσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» ο κ. Κουτσούμπας.

Αναφερόμενος στα αντίμετρα, ο γ.γ. του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι «ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που σήκωσαν το χέρι τους και ψήφισαν "ναι σε όλα", δεν πιστεύουν το παραμύθι των αντίμετρων» και προσθέτει ότι «δεν υπάρχουν μέτρα και αντίμετρα, υπάρχει ένα ενιαίο πακέτο βάρβαρων μέτρων. Και είναι κοροϊδία να μιλάς για ανακούφιση όταν παίρνεις 2 συντάξεις από τους συνταξιούχους, 1 μισθό από τους μισθωτούς».

Μιλώντας για το εργατικό κίνημα, εκτίμησε ότι «εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα σε υποχώρηση» και σημειώνει ότι «γι’ αυτό έχει την αξία του το ότι χιλιάδες λαού πήραν μέρος στις μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε 73 πόλεις σε όλη την Ελλάδα».

Διευκρίνισε ότι «η ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ με το λαό στην εξουσία, είναι πρόταση που εκ των πραγμάτων απορρίπτει κατηγορηματικά και την καπιταλιστική Ελλάδα του ευρώ και την καπιταλιστική Ελλάδα της δραχμής».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν βλέπει κίνδυνο ανάφλεξης στα Δυτικά Βαλκάνια ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως «κάθε διαδικασία αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια θα σημάνει ντόμινο εξελίξεων στην περιοχή, που θα πληρώσουν πολύ ακριβά οι λαοί».

3 σχόλια

  1. Μα τι λέτε τώρα;;
    Η φώτο στο κείμενο σας εστί ο ... Δούριος Ιππος του Α.Α. (Αριστερού Αλέξη)!!!

    Και θα το δείτε όχι μόνο εσείς αλλά και οι τυφλοί και οι αόματοι!

    Θα δείτε ότι ο Σόι Μπλε θα έρθει από μόνος του στα 4 ή 5 και θα ζητήσει Μείωση Χρέους τουλάχιστον 74%!!!

    Το ΔΝΤ θα παραδεχθεί Οικτρά το μαθηματικοαριθμητικό λάθος του και θα μας επιστρέψει κοντά στα 185 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς με ισολογισμό Ευρώ την 20/2/2009 (άλλοι λένε για 176 με 181 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς)!!!

    Μάλιστα μεγάλα παγκόσμια Funds & Banks δηλώνουν το λάθος στον υπολογισμό τους τουλάχιστον στα ομόλογα και Σπρένς και ακούγεται ότι θα επιστρέψουν με αναδρομή μαζί με επιτόκιο του 5% γύρω στα 145 Δισεκατομμύρια $ (άλλοι μιλούν για 148 Δισεκατομμύρια και επιτόκιο 5.25%!!!

    Αυτός ο Δούρειος Ιππος του Εlex ανάγκασε να γονατήσουν στα 4 όλοι Τους!

    Από Δευτέρα στην Κουμουνδούρου η λαοθάλασσα που θα σχηματιστεί για αιτήσεις μέλους στο Κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ θα φθάνει μέχρι τα Ταμπούρια!
    Ακούγεται ότι η ΑΝΕΛΕΗΤΗ μαζί με τον Χαμμένο θα προσχορήσουν στον ... Elex!!! Αναμένουν μάλιστα και τον Κυριακούλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας και συ με της θεωριτικοηθικό Χριστιανικές προτροπές της νηνεμίας!

    Έχεται καταντήσει πολιτικοκοινωνικό παράρτημα της αρχηεπισκοπή φαρισσαίων Αθηνών!

    Το "Σφάξε με αγάπη μου να αγιάσω" το λένε μόνο οι Ράσπουτιν της Ανώτερης και Ανώτατης Ιεραρχία των Αρχιεπισκοπικών φαρισσαίων και ... Εσείς!

    Εσείς Ποτέ Δεν θέλετε την Εξουσία!! Πάντοτε Δικαιολογίες ντυμένες με θεωρίες!
    Τι φοβόσασται άραγε;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας και συ με της θεωριτικοηθικό Χριστιανικές προτροπές της νηνεμίας!

    Έχεται καταντήσει πολιτικοκοινωνικό παράρτημα της αρχηεπισκοπής φαρισσαίων Αθηνών!

    Το "Σφάξε με Αγά αγάπη μου να αγιάσω" το λένε μόνο οι Ράσπουτιν της Ανώτερης και Ανώτατης Ιεραρχίας των Αρχιεπισκοπικών φαρισσαίων και ... Εσείς!

    Εσείς Ποτέ Δεν θέλετε την Εξουσία!! Πάντοτε Δικαιολογίες ντυμένες με θεωρίες!
    Τι φοβόσασται άραγε;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση