GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε ο διάσημος τραγουδιστής Κρις Κορνέλ;

Ως "πιθανή αυτοκτονία" εξετάζεται ο θάνατος του διάσημου Αμερικανού τραγουδιστή Κρις Κορνέλ, σύμφωνα με την αστυνομία, αναφέρε...


Ως "πιθανή αυτοκτονία" εξετάζεται ο θάνατος του διάσημου Αμερικανού τραγουδιστή Κρις Κορνέλ, σύμφωνα με την αστυνομία, αναφέρει το Associated Press.

O Κορνέλ, ο οποίος ήταν γνωστός από το συγκρότημά του Soundgarden, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 χρονών, το βράδυ της Τετάρτης.

Βρισκόταν σε περιοδεία με τους Soundgarden, ενώ είχε πραγματοποιήσει συναυλία στο Ντιτρόιτ εκείνο το βράδυ.

Ο εκπρόσωπός του, Brian Bumbery, χαρακτήρισε τον θάνατο του Κορνέλ "ξαφνικό και απροσδόκητο", ενώ ανέφερε ότι η σύζυγός του και η οικογένειά του είναι σε κατάσταση σοκ. Ο άτυχος τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με την Ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντιτρόιτ, Μάικλ Γούντι, δήλωσε την Πέμπτη το πρωί στο AP ότι δεν θα μπορούσε να δημοσιεύσει λεπτομέρειες για το γιατί η αστυνομία ερευνά το θάνατο ως πιθανή αυτοκτονία, αλλά σημείωσε ότι υπήρχαν «βασικά πράγματα που παρατηρήθηκαν στη σκηνή».

Ο Κορνέλ πέθανε στο ξενοδοχείο MGM Grand Detroit, δήλωσε ο Γούντι. Είπε ότι η σύζυγος του τραγουδιστή επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του και, όταν αυτό στάθηκε αδύνατο, ζήτησε από έναν κοινό τους φίλο να ελέγξει. Αυτός στη συνέχεια παραβίασε την πόρτα του δωματίου όπου διέμενε ο Κορνέλ και τον βρήκε νεκρό στο μπάνιο, ενώ κάλεσε την αστυνομία.

Η ακριβής αιτία θανάτου του Κορνέλ θα προσδιοριστεί μετά από νεκροψία-νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση