GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ (ΔΕΝ) ΔΕΙΧΝΕΙ το βίντεο! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ τον Τζήμερο ότι έριξε γροθιά σε στέλεχος του ΚΚΕ

Panagiotis Kostoulas    ΑΝ ο Τζήμερος άσκησε απρόκλητη (επαναλαμβάνω, απρόκλητη)σωματική βία στη Μπαλλού του ΚΚΕ είναι απολύτως καταδικ...

Panagiotis Kostoulas  
ΑΝ ο Τζήμερος άσκησε απρόκλητη (επαναλαμβάνω, απρόκλητη)σωματική βία στη Μπαλλού του ΚΚΕ είναι απολύτως καταδικαστέος και οφείλει να λογοδοτήσει και ποινικά.
Αν απλώς έσκισε τις αφίσες του ΠΑΜΕ χωρίς να ασκήσει σωματική βία τότε έπραξε απολύτως ορθά και νόμιμα. Το έχει κάνει και ο Μπουταρης πλειστακις στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Προς το παρόν στο βίντεο που κυκλοφορεί δεν φαίνεται καμία άσκηση σωματικής βίας.
Περιμένω τώρα το πλήρες βίντεο για να βγάλω συμπέρασμα.
Πάντως πολύ βιάζεστε να πάρετε θέση μερικοί και προσέξτε μην τρέχετε να τα μαζεύετε μετά.
-----------------------------------
O αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την επίσης περιφερειακή σύμβουλο Αλεξάνδρα Μπαλού.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε o κ. Καραμέρος στο twitter, ο κ. Τζήμερος, έσκισε αφίσες στο περιφερειακό συμβούλιο και στη συνέχεια χτύπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ. Μάλιστα ανέβασε και βίντεο από τις στιγμές μετά την βιαιοπραγία, όπου εξακολουθεί να σκίζει αφίσες. Μετά το συμβάν το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του.

Ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος, μιλώντας στο enikos.gr, είπε: «Όπως έχω δηλώσει και άλλη φορά ο δημόσιος χώρος πρέπει να είναι δημόσιος χώρος. Αρνούμαι ένας δημόσιος χώρος να είναι μόνιμο σημείο κομματικών ανακοινώσεων και χώρος αφισοκόλλησης. Σήμερα το απόγευμα, προσερχόμενος στο περιφερειακό Συμβούλιο διαπίστωσα ότι το ΠΑΜΕ είχε κολλήσει και πάλι αφίσες. Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και σήμερα τις ξεκόλλησα και τις πέταξα. Μετά από είκοσι λεπτά ενώ καθόμουν στη θέση μου, παρακολουθώντας τη συνεδρίαση ήρθε κάποιος, δεν τον γνωρίζω, και άρχισε να με προπηλακίζει με ύβρεις και χειρονομίες. Στη συνέχεια, ο ένας έγιναν πολλοί και το μπουλούκι από την πλευρά του ΚΚΕ άρχισε να χειρονομεί , να υβρίζει , να σπρώχνει , να απειλεί και να προπηλακίζει" λέει ο επικεφαλής της παράταξης "Δημιουργούμε Μαζί"».
«Προσπάθησα να αμυνθώ σπρώχνοντας τους και απωθώντας τους. Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι γρονθοκόπησα κάποια κυρία του Κ.Κ.Ε. Στη συνέχεια σκίζοντάς μου το πουκάμισο και σηκωτό με έσυραν στην έξοδο», κατέληξε ο Θάνος Τζήμερος.


Ο @ThanosTzimeros γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες







Οι στιγμές μετα τις γροθιές του @ThanosTzimeros στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί

Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του @ThanosTzimeros μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού.
Επικίνδυνος





«Απολύτως καταδικαστέα» χαρακτήρισε την επίθεση του κ. Τζήμερου στην κ. Μπαλού η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σε δήλωσή της. Παράλληλα τόνισε ότι «η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».

ΚΚΕ: Άθλια η συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς
Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την «άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο».
«Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ' επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό-λαϊκό κίνημα» υπογραμμίζει το ΚΚΕ, καταλήγοντας: «Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους, καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε».


ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος
Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, τονίζει: «Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του. Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος. Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών».

1 σχόλιο

  1. Είσαι νεκρός δωσίλογε Τζημερε,κοπάνα την από την χώρα όσο έχεις ακόμα την ανωχη του συστήματος διοτι δεν σε γλυτώνουν όλες οι μυστικές υπηρεσίες BND της Γερμανίας θα σε κρεμάσουν από την γλώσσα, διοτι έχεις πει πάρα μα πάρα πολλά, δεν είναι μόνο τα χθεσινά αίσχη σου, μουνί της λάσπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση