GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μένει μακριά από τον Ολυμπιακό ο Γκαρντ

Το θέμα του προπονητή της νέας σεζόν κυριαρχεί στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, που  ετοιμάζεται να κάνει φιέστα  την Κυριακή για τη...


Το θέμα του προπονητή της νέας σεζόν κυριαρχεί στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, που ετοιμάζεται να κάνει φιέστα την Κυριακή για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. 

Πρόβλεψη για τον άνθρωπο που θα χτίσει την ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να γίνει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί με άκρα μυστικότητα και ο Ρεμί Γκαρντ που έμοιαζε μέχρι πρόσφατα το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία των Πειραιωτών, έχει χάσει αρκετούς πόντους εσχάτως. Φαίνεται ότι δεν εξαρτάται από τον Γάλλο το αν θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά μάλλον το αντίθετο ισχύει. 

Παράλληλα, στη Γαλλία έγινε λόγος την Τετάρτη και για τον Κριστόφ Γκαλτιέ (έχει περάσει για... ένα φεγγάρι και από τον Άρη), που πρόσφατα αποχώρησε από τη Σεντ Ετιέν ύστερα από παρουσία οκτώ ετών στους «στεφανουά». Επίσης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Τάκης Λεμονής στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι από το έργο του και τη δουλειά του, έχοντας να φέρει εις πέρας εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή, αναλαμβάνοντας σε μια εποχή που ήταν σε κρίση. Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει στους Πειραιώτες από άλλο πόστο όμως. 

Από τον Ολυμπιακό έχει ζητηθεί από τον 58χρονο προπονητή… έκθεση που θα περιλαμβάνει την άποψή του για διάφορά θέματα, όπως του ρόστερ κλπ.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση