GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα 22 Μαΐου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην παράκαμψη Αγρινίου της Ιόνιας Οδού, ...


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα 22 Μαΐου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην παράκαμψη Αγρινίου της Ιόνιας Οδού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.

Ειδικότερα, από τον ανισόπεδο κόμβο Χαλικίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Κουβαρά, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Ως εκ τούτου, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Χαλικίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα μπαίνουν και πάλι στην Ιόνια Οδό, μέσω του κόμβου Κουβαρά.

Αντίθετα, κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση