GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κροκόδειλοι καταβρόχθισαν πάστορα όταν προσπάθησε να περπατήσει στο νερό!

Τα χνάρια του Ιησού Χριστού ήθελε να ακολουθήσει ένας πάστορας και το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή. Ο κληρικός από τη Ζιμπάμπουε ήθ...


Τα χνάρια του Ιησού Χριστού ήθελε να ακολουθήσει ένας πάστορας και το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή. Ο κληρικός από τη Ζιμπάμπουε ήθελε να δείξει στο ποίμνιό του πώς βάδισε ο Ιησούς πάνω στο νερό, διασχίζοντας έναν ποταμό. Τα νερά ήταν όμως γεμάτα κροκόδειλους με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο στα δόντια τριών ερπετών.

Ο Jonathon Mthethwa της εκκλησίας Saint of the Last Days πήγε τους πιστούς σε μια περιοχή που ονομάζεται Crocodile River, πριν επιχειρήσει να μιμηθεί τη βιβλική αναφορά.

Ωστόσο, όπως γράφει η Nigerian Daily Post, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, ο πάστορας μπήκε στο ποτάμι και διέσχισε περίπου τριάντα μέτρα πριν προσπαθήσει να βγει στην επιφάνεια. Εντωμεταξύ όμως τρεις κροκόδειλοι τον εντόπισαν, του επιτέθηκαν και τον καταβρόχθισαν.

Σύμφωνα με αναφορές της Daily Post, το μόνο που βρέθηκε ήταν τα σανδάλια και κάποια ρούχα του.

«Ο πάστορας μας δίδασκε θέματα πίστης. Υποσχέθηκε να μας δείξει την πίστη του αλλά δυστυχώς τελικά πνίγηκε και φαγώθηκε από τρεις κροκόδειλους μπροστά στα μάτια μας» περιέγραψε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

«Τον τελείωσαν μέσα σε δυο λεπτά. Το μόνο που έμεινε ήταν τα σανδάλια του και κάποια ρούχα του που επέπλεαν στο νερό».

Μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση