GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει οτιδήποτε για να μείνει στην εξουσία

"Αυτό το οποίο έρχεται, είναι ένα τέταρτο μνημόνιο με την πρωτοτυπία να μην έχει χρηματοδότηση" δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άνν...


"Αυτό το οποίο έρχεται, είναι ένα τέταρτο μνημόνιο με την πρωτοτυπία να μην έχει χρηματοδότηση" δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου προσθέτοντας ότι "όπως και να θέλει να το λέει η κυβέρνηση παίρνει μέτρα πέραν από το 2018, που λήγει το πρόγραμμα. Εάν δεν θέλουν να το πουν μνημόνιο, ας το πουν όπως θέλουν".

Η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm επεσήμανε ότι "μας δίνουν τα αντίμετρα που ουδέποτε θα εφαρμοστούν γιατί θα πρέπει να πιάσουμε τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων. Δεν νομίζω ότι κανείς πείθεται από αυτό το πανηγύρι. Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει οτιδήποτε για να μείνει στην εξουσία".

Σχετικά με τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωσε ότι "αν εφαρμοστεί ένα σωστό μείγμα οικονομικής πολιτικής, αν υπάρξει μια κυβέρνηση αξιόπιστη στην οποία θα βασιστούν οι επενδυτές, μπορούν να αντιστραφούν τα πράγματα".

Άφησε, παράλληλα, αιχμές για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις επενδύσεις, που "ενώ δηλώνει υπέρ, εν συνεχεία δίνει πολιτική εντολή στους υπουργούς να βάζουν προσκόμματα".

Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ κινείται στην κατεύθυνση των συμμαχιών, η κ. Ασημακοπούλου απάντησε: "Ναι, κινούμαστε στη λογική των συμμαχιών με πρωταρχικό στόχο να φύγει η κυβέρνηση".

Πρόσθεσε πως από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει μια συμφωνία στο πλαίσιο του προγράμματος της ΝΔ, ενώ επεσήμανε ότι "ο πρόεδρος της ΝΔ είναι πολύ φειδωλός σε αυτά που υπόσχεται, γιατί ο κόσμος έχει χορτάσει από την παρούσα κυβέρνηση".

Εκτίμησε πως η αύξηση των συντάξεων θα προκύψει μόνο με την αύξηση της απασχόλησης, που θα δημιουργήσει εισφορές, οι οποίες θα βοηθήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία να καταστούν βιώσιμα.

Καταλήγοντας η κ. Ασημακοπούλου άφησε αιχμές για τον Νίκο Παππά, καταλογίζοντάς του αδράνεια σε έργα ψηφιακής πολιτικής που είναι συμφωνημένα με την ΕΕ. «Το υπουργείο πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί» είπε και συμπλήρωσε πως "το (σσ. συγκεκριμένο) υπουργείο έγινε για τον κ. Παππά, για να μπορεί εμμέσως να ελέγχει τα ΜΜΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση