GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντοκουμέντο-σοκ: Ο σφαγέας του Μάντσεστερ ελάχιστα λεπτά πριν σκορπίσει τον θάνατο - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι οι τελευταίες εικόνες του μουσουλμάνου βομβιστή που αιματοκύλισε τον συναυλιακό χώρο του Manchester Arena σκοτώνοντας 22 άτομα, α...


Είναι οι τελευταίες εικόνες του μουσουλμάνου βομβιστή που αιματοκύλισε τον συναυλιακό χώρο του Manchester Arena σκοτώνοντας 22 άτομα, ανάμεσά τους ανήλικα παιδιά, και τραυμάτισε 119 ανθρώπους.
Η Σκότλαντ Γιαρντ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες κάνοντας έκκληση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του Σαμάν Αμπεντί, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες. Στις εικόνες βλέπουμε τον ισλαμιστή δολοφόνο λίγα λεπτά προτού πυροδοτήσει τα εκρηκτικά σκορπώντας τον θάνατο.



Φορά ένα μαύρο τζάκετ, καπέλο και έχει στην πλάτη ένα σακίδιο backpack. Η ακριβής τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία δεν είναι γνωστή, ωστόσο πιστεύεται ότι πρόκειται για τον ανελκυστήρα που οδηγεί στα εκδοτήρια του Manchester Arena.
Αν αυτό ισχύει, τότε είναι πραγματικά σοκαριστικό, αφού γνωρίζουμε ότι ελάχιστα λεπτά μετά ακολούθησε η σφαγή. Η αστυνομία του Μάντσεστερ δημοσίευσε τις φωτογραφίες έχοντας σβήσει τις εικόνες των ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα στον δολοφόνο για λόγους ασφαλείας.
Σε ένα βίντεο που πρόβαλε το Sky News βλέπουμε τον Αμπεντί να βγάζει τα σκουπίδια του έξω από το σπίτι του στο Μάντσεστερ λίγες ημέρες πριν τη βομβιστική επίθεση.
Πηγή: The Sun, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση